Woningnood? Niet voor Verpleegkundigen in Utrecht, de geluksvogels!

Zomaar een berichtje wat vorige week te vinden was op NU.nl. Veel jongeren willen wel verhuizen, maar kunnen geen woning vinden:  https://bit.ly/3AYFojS

Een serieus probleem

Het is natuurlijk een heel serieus probleem, maar nieuwswaarde heeft het nog amper, omdat we het allemaal al weten. Voor starters op de woningmarkt is er gewoon niets te vinden. Over kopen hoeven we het niet eens te hebben, maar ook de huren blijven maar stijgen.

Starterssubsidie, belastingvrije steun van familie, kantoren die worden omgebouwd… Het zijn allemaal mooie initiatieven, maar het zet geen zoden aan de dijk. Er is gewoon een structureel tekort aan woningen. Nu schijnt er in dit land ook iets met stikstof aan de hand te zijn, dus van dat bouwen zal voorlopig ook niet zoveel terecht komen.

En hoewel al die maatregelen het structurele probleem niet hebben opgelost, zijn er natuurlijk wel een aantal jongeren die door deze initiatieven toch een fijne woonplek hebben gevonden. Die dankzij steun van ouders nog net iets konden kopen, of die terecht konden in dat ene kantoor wat is omgebouwd tot jongerenappartement.  En laten we eerlijk zijn, als jij tot een van die gelukkigen behoort, dan mag je daar gewoon heel blij mee zijn. Ten slotte koop ook ik dit jaar een oudejaars lot, de kans is klein maar als ik win ben ik er oprecht gelukkig mee… (als u volgend jaar geen blogs meer van mij leest dan weet u dat ik de winnaar was…)

Een doelgroep; de geluksvogels

Er is echter 1 doelgroep die tegenwoordig rondom Utrecht een stuk makkelijker aan een mooie woning kan komen: de verpleegkundigen! Er zijn namelijk rondom Utrecht zorginstellingen die woonruimte aanbieden in combinatie met een baan als verpleegkundige!

Hoe dat kan?

Zorginstellingen beschikken op een aantal locaties over hele grote zorglocaties, oftewel vastgoed. De zorg verandert, zorg wordt vaak kleinschaliger en zoals we ook rondom Covid op de IC’s hebben gezien, bedden kan je onbeperkt bijplaatsen, maar als er geen personeel is heb je daar weinig aan. Dus als het toch maar de vraag is of je de hele locatie kan gebruiken voor zorg, dan biedt dat hele mooie mogelijkheden…  En als er dan toch al een verbouwing gepland staan, dan is dat het moment om prachtige appartement voor Verpleegkundigen te creëren.

De woningen

Men heeft 2 kamerappartementen gecreëerd met een eigen opgang binnen een zorg locatie. In Utrecht, net gerenoveerd, met een hele nette huurprijs, en een uitzicht waar menig miljonair jaloers op zou zijn……

 

 

Nou hoor ik u denken: topappartementen voor een heel betaalbare prijs: daar is massaal op ingetekend, mensen met slaapzakken voor de deur om als eerste in te schrijven, mensen rollebollend over straat voor de sleutel van het laatste appartement….

Nou niet dus, de appartementen druppelen gestaag vol, maar er is nog plek! Waarom het geen storm loopt? Ik heb oprecht geen idee: Onbekendheid, angst voor kleine lettertjes, of misschien is het stiekem toch wel lekker als er thuis voor je gekookt wordt…. Wie het weet mag het zeggen….

Maar, beste Verpleegkundige: als je nog op zoek bent naar een heel mooi appartement in Utrecht voor een betaalbare prijs: pak je kans nu het nog kan! Mijn collega Denise Janssen vertelt je alles over de mogelijkheden. Bekijk hier de vacature en meld je direct aan met je cv.

Maak ook nog eens kans op geweldige prijzen!

 BEN je een Verpleegkundige (niveau 4) of KEN jij een Verpleegkundige die op zoek is naar een baan EN een woning in Utrecht?

Dan maak je ook nog eens kans op geweldige prijzen!

Geef jij ons de Gouden Tip die leidt tot een plaatsing dan belonen we dat met een IKEA cadeaubon t.w.v. € 150,-. Ben jij de Verpleegkundige die via ons gaat starten op deze baan dan krijg ook jij de IKEA-cadeaubon t.w.v. € 150,- EN een Lekz housewarming-set, bestaande uit handige spulletjes voor je nieuwe woning!

Mail als tipgever/verpleegkundige het/je cv naar info@lekz.nl met als onderwerp [winactie] en wij nemen snel contact met je op!