Veelgestelde vragen

Onderstaand trek je een overzicht van de veelgestelde vragen over het werken in de zorg. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

 • +Ik zoek een baan in de gezondheidszorg. Wat kan ik doen?

  Wij begeleiden je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Hoe wij te werk gaan staat uitgelegd bij werkwijze kandidaat.

 • +Hoe kan ik me inschrijven bij LEKZ?

  Je kunt direct reageren op een van onze vacatures of je aanmelden via ons aanmeldformulier.

 • +Wat doet LEKZ met mijn gegevens?

  Wij nemen je gegevens op in ons bestand, zodat wij met je mee kunnen kijken naar mogelijkheden én je op de hoogte kunnen houden van onze nieuwe vacatures. Wij verstrekken je gegevens pas aan een van onze opdrachtgevers wanneer wij dit met jou besproken hebben en jij hier je toestemming voor hebt gegeven.

 • +Mijn gegevens zijn veranderd, hoe kan ik dit aanpassen?

  Wijzigingen in je situatie zijn voor ons belangrijk om te weten. Een verhuizing, maar ook het afronden van een opleiding of het starten in een nieuwe baan, kun je doorgeven via ons contactformulier.

 • +Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

  Kwaliteit staat bij LEKZ hoog in het vaandel. Klachten nemen we dan ook serieus. Wanneer er een klacht is over onze dienstverlening dan ontvangen wij deze dan ook graag. Je kunt dit melden door een mail te sturen naar info@lekz.nl

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.