Het contact met Wouter heb ik als zeer prettig ervaren. Zijn communicatie is open en eerlijk, kijkend naar waar mijn krachten liggen.

Lekz (Wouter) heeft mij in contact gebracht met een fijne ouderenzorg organisatie als interim recruiter.
Het contact met Wouter heb ik als zeer prettig ervaren. Zijn communicatie is open en eerlijk, kijkend naar waar mijn krachten liggen en waar de wens van de opdrachtgever ligt, de perfecte match wat mij betreft! De medewerkers bij Lekz zien jou als mens en zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent. Duidelijk voelbaar dat ze voor kwaliteit gaan.

Angela, werkzaam als Interim Recruiter

11 jaar geleden ben ik via Lekz terecht gekomen bij mijn werkgever in de ouderenzorg.

Omdat de functie Physician Assistent in verpleeghuizen toen nog heel onbekend was, was dat best een gok; voor Lekz, de opdrachtgever en voor mezelf.

Ik heb er met veel plezier geleerd, gewerkt en mezelf verder kunnen ontwikkelen als Physician Assistant. De laatste jaren gespecialiseerd in de Geriatrische Revalidatie Zorg. Komend vanuit een lastige werksituatie had ik toen nooit kunnen denken dat ik er zo lang zou werken en met zoveel plezier. Morgen ga ik met pensioen.

Ik ben je nog altijd dankbaar dat Lekz voor mij een ingang gevonden heeft in de verpleeghuiswereld.

Ik ben je nog altijd dankbaar dat Lekz voor mij een ingang gevonden heeft in de verpleeghuiswereld.

Anoniem, werkzaam als Physician Assistent

De vacature van Lekz sprak me heel erg aan. Het was geen standaard vacature omschrijving. Het sprak me aan omdat het meer een persoonlijkere omschrijving had. Ik heb dus op de vacature gesolliciteerd.

Hierna heb ik contact gehad met Lale van het bureau Lekz. Zij is vanaf het begin heel betrokken geweest bij de sollicitatie procedure. Verder gaf ze me ook enkele tips om me voor te bereiden op gesprekken. Zelfs nadat ik was aangenomen heeft ze nog contact opgenomen om te kijken hoe het ging.

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van het bureau Lekz.

Super bedankt Lale!

Hierna heb ik contact gehad met Lale van het bureau Lekz. Zij is vanaf het begin heel betrokken geweest bij de sollicitatie procedure. Verder gaf ze me ook enkele tips om me voor te bereiden op gesprekken. Zelfs nadat ik was aangenomen heeft ze nog contact opgenomen om te kijken hoe het ging.

Lisa, werkzaam als Verzorgende IG

Zeer prettig contact en gesprek gehad met Lale Durmus. Goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden mbt het proces en sollicitatieprocedure. Goede tips en voorbereiding op weg naar de organisatie.

Gezien mijn privé situatie(weduwe)dat ik geen achterban heb om te overleggen, stond Lale ten allen tijden voor mij klaar. Geen vraag of overlegmoment was voor haar te veel. Zeker een gevoel van empathie!

Ik beveel je zeker aan in mijn netwerk. Super!

Gezien mijn privé situatie(weduwe)dat ik geen achterban heb om te overleggen, stond Lale ten allen tijden voor mij klaar. Geen vraag of overlegmoment was voor haar te veel. Zeker een gevoel van empathie!

Anoniem, werkzaam als Decubitusverpleegkundige

Het contact met Denise was goed. Ze reageerde snel en we hadden nauw contact via WhatsApp. Ik zou Lekz een ander aanbevelen. Jullie reactietijd is goed, omgang met mensen is goed. Duidelijke afspraken werken nagekomen. Ik nam vaak contact op met Denise en dat vond ik prettig, zodat ik de touwtjes in eigen hadden had.

Het contact met Denise was goed. Ze reageerde snel en we hadden nauw contact via WhatsApp.

Melle, werzaam als Verpleegkundige in de wijk

Ik heb de advertentie via Facebook gevonden en zo ben ik in contact gekomen. De reactietijd was snel, ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Het contact met Lale was prima. Ze was vriendelijk en erg spontaan. Het is een leuke meid. Ik zou Lekz een ander aanbevelen, want Lale regelt veel, zodat je op gesprek kunt bij het desbetreffende bedrijf.

Het contact met Lale was prima. Ze was vriendelijk en erg spontaan. Het is een leuke meid.

Marijke, werkzaam als Verzorgende IG

De reactietijd was erg snel, ik werd binnen een dag al gebeld. Ik heb contact gehad met Denise. Het contact vond ik erg fijn, hebben een leuk gesprek gehad. Denise was daarnaast erg betrokken en dacht echt met je mee in de mogelijkheden die er waren.

Lekz zou ik een ander aanbevelen. Zo ben ik namelijk aan een hele leuke baan gekomen die ik al een tijdje voor ogen had.

Lekz zou ik een ander aanbevelen. Zo ben ik namelijk aan een hele leuke baan gekomen die ik al een tijdje voor ogen had.

 

Fleur, werkzaam als GGZ Agoog

Ik vond jullie reactietijd voortreffelijk. Had binnen twee dagen een reactie van Peter, waarin hij zich nog verontschuldigde voor zijn ‘late’ reactie. Het contact met Peter was meer dan voortreffelijk, wat een fijne, deskundige man is dat. Ben blij dat ik hem tegen ben gekomen! Ik zou Lekz 100% een ander aanbevelen. Met name vanwege het fijne contact met Peter.

Het contact met Peter was meer dan voortreffelijk, wat een fijne, deskundige man is dat. Ben blij dat ik hem tegen ben gekomen!

Jeroen, werkzaam als Arts

De gesprekken met Peter waren erg zinvol en prettig. Deze hebben eraan bijgedragen dat ik nu met veel plezier werkzaam ben ik een nieuwe baan. Alle lof voor zijn vaardigheden en hulp! Aardig om een kaartje van jullie te ontvangen.

De gesprekken met Peter waren erg zinvol en prettig. Deze hebben eraan bijgedragen dat ik nu met veel plezier werkzaam ben ik een nieuwe baan.

Anoniem, werkzaam als Arts

Ik vond het contact met Peter heel prima. Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat er echt met je wordt meegedacht op een persoonlijke manier.

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat er echt met je wordt meegedacht op een persoonlijke manier.

Ariane, werkzaam als Arts

De reactietijd was kort. Ik heb binnen 3 werkdagen een reactie ontvangen. Een week daarna heb ik Peter ontmoet. Peter is vriendelijk, hij kan goed luisteren en denkt ook mee. Hij probeert een passende oplossing te bieden. Ik zou Lekz een ander aanbevelen door mijn positieve ervaring die ik heb gehad en door de manier waarmee Lekz met de kandidaat omgaat. Met name het meedenken en  het vinden van oplossingen in moeilijke situaties. Ook de betrokkenheid van Peter, nadat ik in dienst ben getreden heeft gezorgd voor een positieve ervaring met Lekz.

Ik zou Lekz een ander aanbevelen door mijn positieve ervaring die ik heb gehad en door de manier waarmee Lekz met de kandidaat omgaat. Met name het meedenken en  het vinden van oplossingen in moeilijke situaties.

Samer, werkzaam als Arts

Ik vond het contact met Peter heel prettig. Ik vond het een gesprek waarbij er wederkerigheid was en er gezamenlijk gekeken werd naar iets passends. Peter luisterde en was pro actief. Ik voelde me gehoord en mijn kwaliteiten werden gezien en gematcht met een passende baan. Ik zou Lekz een ander aanraden, omdat er gekeken en geluisterd wordt.

Peter luisterde en was pro actief. Ik voelde me gehoord en mijn kwaliteiten werden gezien en gematcht met een passende baan.

Mieke, werkzaam als Agogisch Medewerker

Ik wil jullie nogmaals bedanken! Per 1 augustus heb ik een vaste aanstelling. Helemaal super! Bedankt voor alles. Ga door met jullie bemiddeling, jullie zijn toppers!

Ga door met jullie bemiddeling, jullie zijn toppers!

 

Kristel, werkzaam als Justitieel Verpleegkundige

Ik vond het contact met met Denise erg fijn. Vriendelijke ontvangst en voelde mij zeer gehoord en begrepen. Denise heeft echt goed gekeken naar mijn wensen en wat bij mij zou passen. Lekz zou ik zeker een ander aanbevelen, je wordt geholpen tot dat je je goed voelt bij de juiste baan.

Vriendelijke ontvangst en voelde mij zeer gehoord en begrepen. Denise heeft echt goed gekeken naar mijn wensen en wat bij mij zou passen.

 

Monique, werkzaam als Praktijkbegeleider

Jullie reactie was erg snel, binnen twee dagen werd ik al gebeld door Denise om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het contact met Denise heb ik als prettig ervaren. Ze luisterde goed naar wat mijn wensen waren. En ze was ook oprecht geïnteresseerd om voor mij een passende vacature te vinden. Ik zou Lekz aanbevelen, omdat jullie reactie tijd snel is en jullie ook gelijk komen met passende vacatures.

 

Ik werd al binnen twee dagen gebeld om een afspraak te maken. Daaruit kwamen al gelijk twee vacatures, waarvan de eerste sollicitatie al gelijk een match was.

Marloes, werkzaam als Coördinerend Wijkverpleegkundige

Ik heb vorig jaar een verhelderend en goed gesprek met Peter gehad, wat me tot nadenken heeft gezet. Er zijn maar weinig organisaties die zich verdiepen in de mens achter de functie, wat Peter wel deed, chapeau!

Er zijn maar weinig organisaties die zich verdiepen in de mens achter de functie, wat Peter wel deed, chapeau!

 

Anoniem,

De reactietijd was snel, Omdat Lale op haar eerste vakantiedag nog de tijd nam om met mij een videogesprek te voeren, kon ik snel voorgesteld worden bij de werkgever. Dit stelde ik enorm op prijs!

Lale was mijn contactpersoon. Bij ontwikkelingen tijdens de sollicitatieprocedure lichtte zij mij zo snel mogelijkheid en duidelijk in. Lale benaderde mij altijd op een zeer aangename en vriendelijke manier. Door Lale voelde ik mij niet alleen in de sollicitatieprocedure. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen aan anderen. Ik heb een fijne samenwerking met Lale ervaren en Lale heeft er mede voor gezorgd dat ik voor een mijn huidige baan ben aangenomen.

Ik vind het erg voordelig dat LEKZ een bemiddelingsbureau is waarbij de werknemer ‘gewoon’ onder contract komt bij de werkgever.

Het krijgen van een kaartje rondom mijn eerste werkdag vond ik heel erg leuk en laat zien hoe betrokken Lale was.

Door Lale voelde ik mij niet alleen in de sollicitatieprocedure. Ik vind het erg voordelig dat LEKZ een bemiddelingsbureau is waarbij de werknemer ‘gewoon’ onder contract komt bij de werkgever.

Anoniem, werkzaam als Reizigersverpleegkundige

De reactietijd was super. De volgende dag werd ik al benaderd. Het contact met Peter was heel prettig en persoonlijk. Ik zo Lekz zeker aanbevelen aan een ander.

Het contact met Peter was heel prettig en persoonlijk.

Andrea, werkzaam als Psycholoog

Jullie reactietijd was snel en heb het contact met Denise als zeer prettig en heel fijn ervaren!

Jullie reactietijd was snel en heb het contact met Denise als zeer prettig en heel fijn ervaren!

Constance, werkzaam als Teamleider

Ik vond de reactietijd snel, vrij snel had ik een kennismaking gesprek. Ik was zoekende naar wat nu bij mij past en of ik niet liever een andere richting in de zorg op zou willen. Hier heb ik met Denise over gesproken. Het contact met Denise was prettig. Ze heeft me goede adviezen gegeven tijdens de langdurige sollicitatieperiode. Ik zou Lekz een ander aanbevelen, vanwege het persoonlijke contact. Korte lijnen en mogelijkheid om mee te denken.

Ik was zoekende naar wat nu bij mij past en of ik niet liever een andere richting in de zorg op zou willen. Hier heb ik met Denise over gesproken.

Angelique , werkzaam als Wijkverpleegkundige

Ontzettend leuk kennismakingsgesprek gehad in restaurant de Biltse Hoek met Denise. Door jullie snelheid van reageren kreeg ik deze baan, daarna heb ik nog meerdere keren banen aangeboden gekregen. Denise heeft ook hulp aangeboden bij het arbeidsvoorwaardengesprek, echter was dit niet nodig.

Ontzettend leuk kennismakingsgesprek gehad in restaurant de Biltse Hoek met Denise. Door jullie snelheid van reageren kreeg ik deze baan, daarna heb ik nog meerdere keren banen aangeboden gekregen.

Martine, werkzaam als Weekend, Avond en Nacht Hoofd

Ik vond jullie reactietijd heel goed. Nadat ik had gesolliciteerd werd er al heel snel contact met mij opgenomen. Ik heb contact gehad met Lale. Ik kon Lale altijd goed bereiken en kon met vragen altijd goed bij haar terecht. Fijne en open gesprekken gehad. Lale is erg enthousiast en gaf fijne tips! Ik zou Lekz aan een ander aanbevelen, omdat ik dankzij Lekz snel aan een nieuwe baan ben geholpen. Reactietijd is erg snel en fijne gesprekken en tips gehad!

Ik zou Lekz aan een ander aanbevelen, omdat ik dankzij Lekz snel aan een nieuwe baan ben geholpen. Reactietijd is erg snel en fijne gesprekken en tips gehad!

Lutein, werkzaam als Decubitusverpleegkundige

Ik heb contact gehad met Lale en de reactietijd was snel. Ik zou Lekz een ander aanbevelen, vanwege vriendelijk en enthousiast personeel!

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, vanwege vriendelijk en enthousiast personeel!

Bea, werkzaam als Decubitusverpleegkundige

Ik vind dat Denise snel was in haar reactie en afhandeling. Dit heb ik als erg prettig ervaren! Inmiddels heb ik Lekz al aan diverse mensen aanbevolen.

Ik vind dat Denise snel was in haar reactie en afhandeling. Dit heb ik als erg prettig ervaren!

Luciënne, werkzaam als Verzorgende IG Nachtdiensten

Ik vind dat er snel is gereageerd op mijn sollicitatie. Ik had contact met Denise. Zij is heel vriendelijk, een luisterend oor voor mij. Ze luistert goed naar wat de persoon wil en voelt het heel goed aan. Ik heb geen tips voor jullie, jullie zijn de beste!

Ik had contact met Denise. Zij is heel vriendelijk, een luisterend oor voor mij. Ze luistert goed naar wat de persoon wil en voelt het heel goed aan.

Idi, werkzaam als Verzorgende IG

Ik vond jullie reactietijd erg snel en doelgericht. Het contact met Denise was fijn en open. Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat er ruimte is voor overleg. Je krijgt het gevoel dat iemand zijn best voor je doet. Je hoeft zelf niet te bellen, je wordt gebeld met voorstellen. Dat voelt alsof je in de watten wordt gelegd!

Als ik verhalen hoor van anderen over bureau’s, headhunters etc. Dan zijn het vooral contacten om bakken te vullen met potentiële kandidaten in plaats van dat er actief voor je gewerkt wordt. Lekz doet dat in mijn geval zeker niet! Gewoon eerlijk zaken doen.

Als ik verhalen hoor van anderen over bureau’s, headhunters etc. Dan zijn het vooral contacten om bakken te vullen met potentiële kandidaten in plaats van dat er actief voor je gewerkt wordt. Lekz doet dat in mijn geval zeker niet! Gewoon eerlijk zaken doen.

Natascha, werkzaam als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

De reactietijd was prima, binnen een dag, maar vaak sneller. Het contact met Peter is efficiënt, transparant en zeer vriendelijk. Ik ben echt zo blij dat ik jullie heb gecontacteerd destijds. Ik raad jullie bij iedereen aan die een vergelijkbare wens heeft. Een ander zou ik Lekz aanbevelen, omdat er een persoonlijke aanpak is. Tevens had ik binnen een maand een nieuwe job/contract.

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat er een persoonlijke aanpak is. Tevens had ik binnen een maand een nieuwe job/contract.

Jort, werkzaam als Basisarts

Ik vind de reactietijd snel! Ik werd binnen een dag gebeld. Ik had prettig contact met Denise. Ze is goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt in de zorg. Lekz zou ik aan een ander aanbevelen, omdat er goed naar je wordt geluisterd. Er wordt snel en actief gezocht naar een passende functie.

Lekz zou ik aan een ander aanbevelen, omdat er goed naar je wordt geluisterd. Er wordt snel en actief gezocht naar een passende functie.

Anoniem, werkzaam als Verpleegkundige

Dit is de tweede keer dat ik bemiddeld ben door Denise. De reactietijd was snel. Het contact met Denise is zeer fijn. Ze is oprecht geïnteresseerd en voelt feilloos aan welke baan bij je past. Ik heb geen tips voor Lekz, want het is helemaal top. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en op een of andere manier weet Denise precies wat bij je past!

Ik heb geen tips voor Lekz, want het is helemaal top. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en op een of andere manier weet Denise precies wat bij je past!

Charly, werkzaam als Coördinerend Verpleegkundige

Lekz is niet een standaard recruitment bureau, ze doen méér dan alleen vacatures opvullen.
De doelstelling van Lekz is om sollicitanten in de zorg te begeleiden naar banen waarin zij
plezier hebben in hun werk. Voor sollicitanten betekent dat een goede begeleiding bij de
sollicitatie en uiteindelijk een baan waarin ze zich helemaal thuis voelen. Voor werkgevers
betekent dat een aanbod van werknemers die heel gemotiveerd zijn en die langer op deze
werkplek zullen blijven.

Lale is een recruiter die deze doelstellingen in de praktijk brengt. Ze is zeer hartelijk en 100%
respectvol. Daarmee maakt ze makkelijk en prettig contact. Verder is ze zeer enthousiast en
betrokken en zorgt ze voor goede aanwijzingen en tips. Daardoor haalt ze de beste
kwaliteiten in een sollicitant naar boven. Voor vragen is ze vrijwel altijd op korte termijn
bereikbaar. Kortom; ze zorgt voor een fijne en veilige begeleiding bij het sollicitatieproces.

Voor sollicitanten in de zorg die nog twijfelen, of misschien wat ondersteuning kunnen
gebruiken, is Lale de goede begeleider bij de stap naar (leuker) werk!

 

Lale is zeer enthousiast en betrokken en zorgt ze voor goede aanwijzingen en tips. Daardoor haalt ze de beste
kwaliteiten in een sollicitant naar boven.

Anoniem,

De reactietijd was super snel. Ik had ‘s-morgens mijn cv gestuurd en ik werd met een uur gebeld. Ik had dezelfde middag nog een gesprek met Denise!

Het contact was super fijn. Kort lijntje, hou ik van. Ik zou Lekz aanbevelen aan een ander, want kennis is macht. En Denise begint open met een kennismaking. Daarnaast heb ik een baan gevonden bij een werkgever die ik niet kende. Leuk dat dat ook nog kan.

De reactietijd was super snel. Ik had ‘s-morgens mijn cv gestuurd en ik werd met een uur gebeld. Ik had dezelfde middag een gesprek met Denise!

Inge, werkzaam als Verzorgende IG

Contact met Denise was prima! Goede communicatie: Denise is professioneel, slagvaardig en doortastend. Kent haar klanten goed en ook haar kandidaten, hetgeen in mijn geval heeft geleid tot een leuke baan in hele korte tijd. Ik zou Lekz zeker aanbevelen op basis van mijn positieve ervaringen! Ik geef Lekz dus een 10 en bedankt Denise voor haar inzet en voor mijn leuke baan!

Goede communicatie: Denise is professioneel, slagvaardig en doortastend. Kent haar klanten goed en ook haar kandidaten, hetgeen in mijn geval heeft geleid tot een leuke baan in hele korte tijd.

Peter, werkzaam als Verzorgende IG

Ik vond de reactietijd erg snel en prettig. Daarnaast vond ik het contact echt heel prettig. Ik voelde mij echt gehoord en begrepen. Er werd meegedacht door Denise wat bij mij zou passen. Juist door haar houding en/of onze interactie ben ik ingegaan op de sollicitaties die zij aan mij gekoppeld had.

Ik raad LEKZ aan anderen aan, als ik hoor dat iemand op zoek is. Omdat jullie professioneel maar menselijk en respectvol omgaan. Ik heb veel te maken gehad met grote uitzendbureaus of recruiters, waarvan ik de benadering helemaal niet prettig of te grootschalig vond. Juist door LEKZ zit ik nu op een hele fijne werkplek.

Ik raad LEKZ aan anderen aan, als ik hoor dat iemand op zoek is. Omdat jullie professioneel maar menselijk en respectvol omgaan. Ik heb veel te maken gehad met grote uitzendbureaus of recruiters, waarvan ik de benadering helemaal niet prettig of te grootschalig vond. Juist door LEKZ zit ik nu op een hele fijne werkplek.

Carla, werkzaam als Wijkverpleegkundige

2018 loopt bijna ten einde, en dankzij jullie hulp heb ik een baan gevonden waar ik me helemaal op mijn gemak voel, waar ik dagelijks met veel energie naar toe ga, en veel energie uithaal. Daarvoor wil ik jullie nogmaals bedanken !

Dankzij jullie hulp heb ik een baan gevonden waar ik me helemaal op mijn gemak voel, waar ik dagelijks met veel energie naar toe ga, en veel energie uithaal.

Nick, werkzaam als Justitieel Verpleegkundige

Ik vind de werk reactietijd van Lekz goed en snel. Ook vond ik het contact met Denise en Peter plezierig. Ik zou Lekz aan een ander aanbevelen, omdat zij een groot netwerk hebben voor vacatures in de zorg. Anders had ik deze vacature niet gevonden. Nadat de bemiddeling rond was gezellig even langs geweest; leuke ontmoeting gehad met taartje en een fles wijn; erg attent.

Of ik een verbeterpunt heb? Ja, mijn ontmoeting met de mensen van LEKZ was alweer wat langer geleden. Toch stelden ze me voor. Ik zou dat doen op basis van een recente ontmoeting.

Noot/toevoeging LEKZ: ‘t zegt iets over het grote vertrouwen wat we in jou als kandidaat hebben! Je hebt minstens een half jaar bij ons op de loonlijst gestaan. Daarmee heb/had je zoveel indruk gemaakt…… (PD)

Ik zou Lekz aan een ander aanbevelen, omdat zij een groot netwerk hebben voor vacatures in de zorg. Anders had ik deze vacature niet gevonden.

 

 

Wilmie, werkzaam als Teamleider Verpleegkundige

Ik had contact met Denise en had hier een goed gevoel bij. Mijn punten en vragen heb ik uitgelegd in mijn sollicitatie en hier heeft Denise serieus naar gekeken en actie op ondernomen.

Ik zou Lekz aanbevelen, omdat ik eerder niet van Lekz had gehoord en was bang dat ik eerst onder contract bij Lekz moest werken, net als bij uitzendbureaus. Maar dat was helemaal niet het geval! Ik wilde per 1 oktober aan de slag en dat is ook zo geregeld! Ben er heel erg blij mee.

Met Denise is de communicatie duidelijk en snel!

Ik zou Lekz aanbevelen, omdat ik eerder niet van Lekz had gehoord en was bang dat ik eerst onder contract bij Lekz moest werken, net als bij uitzendbureaus. Maar dat was helemaal niet het geval! Ik wilde per 1 oktober aan de slag en dat is ook zo geregeld! Ben er heel erg blij mee.

Bo, werkzaam als Verzorgende IG

De reactietijd was erg snel, binnen een dag. Ik had contact met Lale en dit verliep erg soepel en prettig. Voor vragen en opmerkingen kon ik Lale altijd mailen of whatsappen. Daarop kreeg ik vrij snel antwoord!

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat het helder en duidelijk is hoe Lekz te werk gaat. Open en vrij formeel, dat maakt dat je je op je gemak voelt. Ze hebben korte lijntjes, dus je weet ook meteen waar je aan toe bent.

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat het helder en duidelijk is hoe Lekz te werk gaat. Open en vrij formeel, dat maakt dat je je op je gemak voelt.

Sanne, werkzaam als Decubitusverpleegkundige

Binnen een korte tijd kreeg ik een prettige en uitnodigende reactie op mijn sollicitatie. Ik heb contact gehad met Denise. Zij weet waar ze over praat, komt over als goed bekend met verschillende organisaties en heeft zelf ervaring in de zorg. Dit geeft mij vertrouwen.

Ook de vragen die ik tussendoor had werden snel en adequaat beantwoord. Zij volgde het proces waar ik zat voor de baan en gaf mij het gevoel dat er door haar ‘voor mij gezorgd’ werd. <i>Denise haalt het beste aan voorwaarden voor je naar voren!</i> Beter kun je niet treffen! Ik zou LEKZ een ander aanbevelen en ook mijn oud-collega’s wijs ik op LEKZ!

Denise haalt het beste aan voorwaarden voor je naar voren! Beter kun je niet treffen!

Yvonne, werkzaam als Kwaliteitsverpleegkundige

Ik heb contact gehad met Denise, dit heb ik als erg prettig ervaren. Denise kon ik snel bereiken en bij vragen kon ik altijd bij haar terecht. Zo wist ik ook waar ik aan toe was. De reactietijd was super, ik had binnen twee weken tijd een nieuwe baan! Ik heb LEKZ aangeraden aan een aantal contacten van mij die ook in de zorg willen werken.

De reactietijd was super, ik had binnen twee weken tijd een nieuwe baan!

Noura, werkzaam als Verzorgende IG

De reactietijd was super snel! Ik heb jullie gevonden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Het contact met Peter vond ik heel prettig. Zowel telefonisch als per mail en tijdens de afspraak. Heel persoonlijk, eerlijk en kritisch. Ik zou LEKZ aanbevelen aan anderen. Heel prettig hoe het allemaal verlopen is. Ook toen er onduidelijkheid ontstond in het verloop van de procedure en het er op leek dat we niet uit de onderhandelingen kwamen, kon ik bij Peter terecht.

Het contact met Peter vond ik heel prettig. Zowel telefonisch als per mail en tijdens de afspraak. Heel persoonlijk, eerlijk en kritisch.

Kelly, werkzaam als Wondverpleegkundige

Op Facebook zag ik een advertentie staan van jullie. Via de link kon ik mezelf aanmelden voor een gesprek. Ik vond de reactietijd heel snel, dezelfde week kreeg ik een reactie van Denise. Ik heb een gesprek gehad met Denise. Ze was erg vriendelijk aan de telefoon en had begrip voor het verzetten van de afspraak die we hadden. Tijdens het gesprek zorgde Denise ervoor dat ik me op me gemak voelde. Ik was erg zenuwachtig, omdat het mijn eerste gesprek was voor een functie als gediplomeerde.  Toen ik uitgenodigd was voor een gesprek bij de organisatie waar ik kwam te werken kreeg ik veel tips van Denise. Ik vond het erg fijn om via LEKZ te solliciteren. Ik heb als beginnende verpleegkundige veel gehad aan Denise. De informatie en adviezen en tips hebben mij veel goed gedaan. Ik zou LEKZ daarom zeker aanbevelen aan andere!

Toen ik uitgenodigd was voor een gesprek bij de organisatie waar ik kwam te werken kreeg ik veel tips van Denise. Ik vond het erg fijn om via LEKZ te solliciteren. Ik heb als beginnende verpleegkundige veel gehad aan Denise. De informatie en adviezen en tips hebben mij veel goed gedaan.

Sarah, werkzaam als Verpleegkundige afdeling Nefrologie & MDL

Jullie vacature heb ik op Facebook gevonden en Denise heeft contact met me opgenomen. Jullie reactietijd is bijzonder snel. Het contact met Denise heb ik al heel prettig ervaren. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen door snelle reactie en het meedenken in andere opties. Kortom een zeer positieve ervaring.

 

Ik zou LEKZ zeker aanbevelen door snelle reactie en het meedenken in andere opties. Kortom een zeer positieve ervaring.

Charly , werkzaam als Verpleegkundige Consulent

Ik ben erg dankbaar dat jullie een baan voor me gevonden hebben. Ook heb ik het erg naar mijn zin op mijn nieuwe werk en heb alleen maar tops voor jullie. Jullie hebben mij heel snel geholpen met het vinden van een baan, dat was heel fijn voor mij.

Nogmaals bedankt voor al jullie hulp!

Jullie hebben mij heel snel geholpen met het vinden van een baan, dat was heel fijn voor mij.

Tuba, werkzaam als Verzorgende IG

Ik heb contact gehad met Denise. Een zeer prettige vrouw, waar een goed gesprek mee gehouden kan worden. Ik heb een nieuwe baan met veel uitdagingen. Wat ik prettig vond is dat Denise het eerste contact heeft gelegd met de opdrachtgever en de vragen daar heeft neergelegd die ik altijd lastig vind om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan salaris.

Ik ben zeer tevreden, voor mij een 9 voor LEKZ!

Wat ik prettig vond is dat Denise het eerste contact heeft gelegd met de opdrachtgever en de vragen daar heeft neergelegd die ik altijd lastig vind om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan salaris.

 

Anoniem, werkzaam als Teamleider

Ik heb het reuze naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek en kan deze werkplek echt aanraden. Ik zou LEKZ zeker aan een ander aanbevelen, omdat jullie meedenken en regelmatig leuke vacatures hebben. Het contact met Denise ervaarde ik als zeer prettig!

Ik zou LEKZ zeker aan een ander aanbevelen, omdat jullie meedenken en regelmatig leuke vacatures hebben.

 

 

 

Anoniem, werkzaam als WAN-Hoofd

De begeleiding vanuit jullie kant naar een nieuwe baan heb ik als fijn ervaren. Ben goed voorgesteld aan de werkgever, ook binnen de sollicitatieprocedure is er vanuit jullie kant goed bemiddeld. Tot aan het proces van het contract tekenen bij de werkgever, al met al heb ik de begeleiding vanuit jullie als goed ervaren!

De vacature heb ik via Indeed gevonden. Ik heb de contact met Denise als snel, goed en open ervaren. Lekz bemiddelt goed in het vinden van een baan, wat voor jou passend is. Dit doen ze door te luisteren naar wat jouw wensen zijn!

Ik heb de contact met Denise als snel, goed en open ervaren. Lekz bemiddelt goed in het vinden van een baan, wat voor jou passend is. Dit doen ze door te luisteren naar wat jouw wensen zijn!

Salima, werkzaam als Wijkverpleegkundige

De baan waarvoor ik ben bemiddeld is een fantastische plek, die helemaal op mijn lijf geschreven is! Ik heb de vacature via Facebook gevonden en de reactietijd op mijn sollicitatie was spoedig. Het contact met Denise was geweldig! Heel persoonlijk en zonder druk of eisen wordt er gekeken naar waar ik passend kon zijn en wat voor mijk passend was. Hier werd tijd besteedt en zorgvuldig samen naar gekeken. Ik zou LEKZ absoluut aanbevelen, het is erg fijn om te polsen waar vacatures zijn en waar je geplaatst kan worden. Er wordt echt gekeken binnen een breed arsenaal aan vacatures waar plek is en wat geschikt kan zijn. Als je aangenomen bent, zorgt LEKZ voor een soort ‘warme overdracht’ en krijg je een leuk kaartje als je begonnen bent! Erg hartelijk en vooral prettige samenwerking.

Bedankt voor jullie fijne samenwerking om een andere baan te vinden. Heb zeker het gevoel dat ik minstens 8 jaar hier kan blijven werken en dan nog mogelijkheden hebom opgeleid te worden tot Verpleegkundig Specialist, super leuk en fijn!

Het contact met Denise was geweldig! Heel persoonlijk en zonder druk of eisen wordt er gekeken naar waar ik passend kon zijn en wat voor mijk passend was. Hier werd tijd besteedt en zorgvuldig samen naar gekeken.

Amy, Werkzaam als HBO-Verpleegkundige

Bedankt LEKZ voor de bemiddeling! Dankzij jullie heb ik een superleuke nieuwe werkplek gevonden waar ik me 100% thuis voel. Ik zit inmiddels in de sollicitatieprocedure voor een Verpleegkundige opleiding. Als alles doorgaat mag ik in februari al beginnen! Dank jullie wel!

Bedankt LEKZ voor de bemiddeling! Dankzij jullie heb ik een superleuke nieuwe werkplek gevonden waar ik me 100% thuis voel.

Carolien, werkzaam als Verzorgende IG

 

Voor deze baan heeft Lekz mij benadert. Na een intake heeft Lekz mijn wensen uitgezet en bemiddeld in de sollicitatie procedure en de daar op volgende afspraken. Denise is erg nauw betrokken geweest en heeft mij met raad en daad bijgestaan.

Ik zou iedereen in de zorg aanraden om via Lekz een baan te zoeken!

Marion, werkzaam als Verpleegkundige PG

Via Indeed heb ik jullie gevonden. Ik ben gaan met bellen met Denise en het contact was uitstekend! Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan. Ik zou daarom ook Lekz een ander aanbevelen, omdat ik uitstekende begeleiding heb gekregen en altijd bij Denise terecht kon voor vragen.

Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan.

Caecilia, Verzorgende IG / Service Specialist

Ik heb jullie gevonden door te “googelen” op “Vacature Verpleegkundige”.

Ik heb via het online sollicitatieformulier gesolliciteerd. De site van LEKZ is erg laagdrempelig en verwelkomend opgesteld. Elke medewerker vertelt iets over zichzelf en dat schept verbinding met een mogelijke kandidaat.

Voelt “losser”en “menselijker” i.p.v. zakelijk. Het contact met Peter, allereerst via de mail was niet als een standaard reactie op een sollicitatieformulier maar heel persoonlijk. Het  contact met hem was warm, eerlijk, open en duidelijk.

Peter kan mensen op hun gemak stellen met je manier van spreken, de interesse in de ander en de mensenkennis. Er was regelmatig mailcontact en Peter heeft me goede tips gegeven om de sollicitatie procedure goed “beslagen ten ijs” door te komen.

Ik had binnen enkele weken een nieuwe baan.

Wanneer er onduidelijkheden waren nam Peter gelijk contact op met de opdrachtgever en koppelde daarna alles terug met mij.

Al met al was dit een meer dan prima ervaring voor mij. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen aan anderen en als cijfer krijgen jullie een 8,5.

Esther, Verpleegkundige Meldkamer

Ik ben bij Lekz terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de zorg. Via Google kwam ik bij de vacatures op de website terecht. Ik zag een vacature die me aansprak en ik heb daar per mail op gereageerd. Aan de hand van die mail ben ik in gesprek gegaan met Denise. Dat vond ik in het begin erg spannend, ik had nog nooit met een recruiter aan tafel gezeten! Denise stelde me al snel op mijn gemak en het gesprek was erg gezellig en prettig. Uiteindelijk heb ik de baan gekregen. Na een paar jaar bleek dit toch niet de functie te zijn waar mijn hart lag. Heel toevallig kwam ook in die tijd vanuit Lekz een mail waarin een functie omschrijving stond die me aansprak. Alsof het zo moest zijn! Ik heb diezelfde avond nog terug gemaild, twee dagen later zaten Denise en ik weer met elkaar aan tafel. Alsof die drie jaar er niet tussen gezeten hadden, want ook dit gesprek was weer erg fijn. Wat ik zo fijn vind is de persoonlijke aanpak. Denise kijkt echt naar jouw kwaliteiten en welke functie hier bij past. Dit doet ze enthousiast en eerlijk. Op deze manier ben ik heel erg zelfverzekerd de sollicitatie procedure ingegaan. Denise heeft me uiteindelijk in de gehele sollicitatie procedure ondersteund en tips gegeven. Ik was hier heel blij mee, vooral omdat ik de overstap heb gemaakt van de zorg naar het bedrijfsleven. Dat vraagt toch net een andere aanpak!

Nu werk ik al weer anderhalf jaar met heel veel plezier als OSAS consulent, een functie waar ik me als een vis in het water voel bij een bedrijf wat me als een warme jas past.

Zonder Lekz en vooral Denise had ik deze stap niet zomaar gezet!

Ik kan anderen dan ook alleen maar het advies geven om contact op te nemen met Lekz als ik hoor dat ze op zoek zijn naar een andere uitdaging in de zorg. Wat mij betreft verdient Lekz een dikke 10!

Freya, werkzaam als OSAS Consulent