Ik vind de werk reactietijd van Lekz goed en snel. Ook vond ik het contact met Denise en Peter plezierig. Ik zou Lekz aan een ander aanbevelen, omdat zij een groot netwerk hebben voor vacatures in de zorg. Anders had ik deze vacature niet gevonden. Nadat de bemiddeling rond was gezellig even langs geweest; leuke ontmoeting gehad met taartje en een fles wijn; erg attent.

Of ik een verbeterpunt heb? Ja, mijn ontmoeting met de mensen van LEKZ was alweer wat langer geleden. Toch stelden ze me voor. Ik zou dat doen op basis van een recente ontmoeting.

Noot/toevoeging LEKZ: ’t zegt iets over het grote vertrouwen wat we in jou als kandidaat hebben! Je hebt minstens een half jaar bij ons op de loonlijst gestaan. Daarmee heb/had je zoveel indruk gemaakt…… (PD)

Ik zou Lekz aan een ander aanbevelen, omdat zij een groot netwerk hebben voor vacatures in de zorg. Anders had ik deze vacature niet gevonden.

 

 

Wilmie, werkzaam als Teamleider Verpleegkundige

Ik had contact met Denise en had hier een goed gevoel bij. Mijn punten en vragen heb ik uitgelegd in mijn sollicitatie en hier heeft Denise serieus naar gekeken en actie op ondernomen.

Ik zou Lekz aanbevelen, omdat ik eerder niet van Lekz had gehoord en was bang dat ik eerst onder contract bij Lekz moest werken, net als bij uitzendbureaus. Maar dat was helemaal niet het geval! Ik wilde per 1 oktober aan de slag en dat is ook zo geregeld! Ben er heel erg blij mee.

Met Denise is de communicatie duidelijk en snel!

Bo, werkzaam als Verzorgende IG

De reactietijd was erg snel, binnen een dag. Ik had contact met Lale en dit verliep erg soepel en prettig. Voor vragen en opmerkingen kon ik Lale altijd mailen of whatsappen. Daarop kreeg ik vrij snel antwoord!

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat het helder en duidelijk is hoe Lekz te werk gaat. Open en vrij formeel, dat maakt dat je je op je gemak voelt. Ze hebben korte lijntjes, dus je weet ook meteen waar je aan toe bent.

Ik zou Lekz een ander aanbevelen, omdat het helder en duidelijk is hoe Lekz te werk gaat. Open en vrij formeel, dat maakt dat je je op je gemak voelt.

Sanne, werkzaam als Decubitusverpleegkundige

Binnen een korte tijd kreeg ik een prettige en uitnodigende reactie op mijn sollicitatie. Ik heb contact gehad met Denise. Zij weet waar ze over praat, komt over als goed bekend met verschillende organisaties en heeft zelf ervaring in de zorg. Dit geeft mij vertrouwen.

Ook de vragen die ik tussendoor had werden snel en adequaat beantwoord. Zij volgde het proces waar ik zat voor de baan en gaf mij het gevoel dat er door haar ‘voor mij gezorgd’ werd. <i>Denise haalt het beste aan voorwaarden voor je naar voren!</i> Beter kun je niet treffen! Ik zou LEKZ een ander aanbevelen en ook mijn oud-collega’s wijs ik op LEKZ!

Denise haalt het beste aan voorwaarden voor je naar voren! Beter kun je niet treffen!

Yvonne, werkzaam als Kwaliteitsverpleegkundige

Ik heb contact gehad met Denise, dit heb ik als erg prettig ervaren. Denise kon ik snel bereiken en bij vragen kon ik altijd bij haar terecht. Zo wist ik ook waar ik aan toe was. De reactietijd was super, ik had binnen twee weken tijd een nieuwe baan! Ik heb LEKZ aangeraden aan een aantal contacten van mij die ook in de zorg willen werken.

De reactietijd was super, ik had binnen twee weken tijd een nieuwe baan!

Noura, werkzaam als Verzorgende IG

De reactietijd was super snel! Ik heb jullie gevonden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Het contact met Peter vond ik heel prettig. Zowel telefonisch als per mail en tijdens de afspraak. Heel persoonlijk, eerlijk en kritisch. Ik zou LEKZ aanbevelen aan anderen. Heel prettig hoe het allemaal verlopen is. Ook toen er onduidelijkheid ontstond in het verloop van de procedure en het er op leek dat we niet uit de onderhandelingen kwamen, kon ik bij Peter terecht.

Het contact met Peter vond ik heel prettig. Zowel telefonisch als per mail en tijdens de afspraak. Heel persoonlijk, eerlijk en kritisch.

Kelly, werkzaam als Wondverpleegkundige

Op Facebook zag ik een advertentie staan van jullie. Via de link kon ik mezelf aanmelden voor een gesprek. Ik vond de reactietijd heel snel, dezelfde week kreeg ik een reactie van Denise. Ik heb een gesprek gehad met Denise. Ze was erg vriendelijk aan de telefoon en had begrip voor het verzetten van de afspraak die we hadden. Tijdens het gesprek zorgde Denise ervoor dat ik me op me gemak voelde. Ik was erg zenuwachtig, omdat het mijn eerste gesprek was voor een functie als gediplomeerde.  Toen ik uitgenodigd was voor een gesprek bij de organisatie waar ik kwam te werken kreeg ik veel tips van Denise. Ik vond het erg fijn om via LEKZ te solliciteren. Ik heb als beginnende verpleegkundige veel gehad aan Denise. De informatie en adviezen en tips hebben mij veel goed gedaan. Ik zou LEKZ daarom zeker aanbevelen aan andere!

Toen ik uitgenodigd was voor een gesprek bij de organisatie waar ik kwam te werken kreeg ik veel tips van Denise. Ik vond het erg fijn om via LEKZ te solliciteren. Ik heb als beginnende verpleegkundige veel gehad aan Denise. De informatie en adviezen en tips hebben mij veel goed gedaan.

Sarah, werkzaam als Verpleegkundige afdeling Nefrologie & MDL

Jullie vacature heb ik op Facebook gevonden en Denise heeft contact met me opgenomen. Jullie reactietijd is bijzonder snel. Het contact met Denise heb ik al heel prettig ervaren. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen door snelle reactie en het meedenken in andere opties. Kortom een zeer positieve ervaring.

 

Ik zou LEKZ zeker aanbevelen door snelle reactie en het meedenken in andere opties. Kortom een zeer positieve ervaring.

Charly , werkzaam als Verpleegkundige Consulent

Ik ben erg dankbaar dat jullie een baan voor me gevonden hebben. Ook heb ik het erg naar mijn zin op mijn nieuwe werk en heb alleen maar tops voor jullie. Jullie hebben mij heel snel geholpen met het vinden van een baan, dat was heel fijn voor mij.

Nogmaals bedankt voor al jullie hulp!

Jullie hebben mij heel snel geholpen met het vinden van een baan, dat was heel fijn voor mij.

Tuba, werkzaam als Verzorgende IG

Ik heb contact gehad met Denise. Een zeer prettige vrouw, waar een goed gesprek mee gehouden kan worden. Ik heb een nieuwe baan met veel uitdagingen. Wat ik prettig vond is dat Denise het eerste contact heeft gelegd met de opdrachtgever en de vragen daar heeft neergelegd die ik altijd lastig vind om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan salaris.

Ik ben zeer tevreden, voor mij een 9 voor LEKZ!

Wat ik prettig vond is dat Denise het eerste contact heeft gelegd met de opdrachtgever en de vragen daar heeft neergelegd die ik altijd lastig vind om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan salaris.

 

Anoniem, werkzaam als Teamleider

Ik heb het reuze naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek en kan deze werkplek echt aanraden. Ik zou LEKZ zeker aan een ander aanbevelen, omdat jullie meedenken en regelmatig leuke vacatures hebben. Het contact met Denise ervaarde ik als zeer prettig!

Ik zou LEKZ zeker aan een ander aanbevelen, omdat jullie meedenken en regelmatig leuke vacatures hebben.

 

 

 

Anoniem, werkzaam als WAN-Hoofd

De begeleiding vanuit jullie kant naar een nieuwe baan heb ik als fijn ervaren. Ben goed voorgesteld aan de werkgever, ook binnen de sollicitatieprocedure is er vanuit jullie kant goed bemiddeld. Tot aan het proces van het contract tekenen bij de werkgever, al met al heb ik de begeleiding vanuit jullie als goed ervaren!

De vacature heb ik via Indeed gevonden. Ik heb de contact met Denise als snel, goed en open ervaren. LEKZ bemiddelt goed in het vinden van een baan, wat voor jou passend is. Dit doen ze door te luisteren naar wat jouw wensen zijn!

Ik heb de contact met Denise als snel, goed en open ervaren. LEKZ bemiddelt goed in het vinden van een baan, wat voor jou passend is. Dit doen ze door te luisteren naar wat jouw wensen zijn!

Salima, werkzaam als Wijkverpleegkundige

De baan waarvoor ik ben bemiddeld is een fantastische plek, die helemaal op mijn lijf geschreven is! Ik heb de vacature via Facebook gevonden en de reactietijd op mijn sollicitatie was spoedig. Het contact met Denise was geweldig! Heel persoonlijk en zonder druk of eisen wordt er gekeken naar waar ik passend kon zijn en wat voor mijk passend was. Hier werd tijd besteedt en zorgvuldig samen naar gekeken. Ik zou LEKZ absoluut aanbevelen, het is erg fijn om te polsen waar vacatures zijn en waar je geplaatst kan worden. Er wordt echt gekeken binnen een breed arsenaal aan vacatures waar plek is en wat geschikt kan zijn. Als je aangenomen bent, zorgt LEKZ voor een soort ‘warme overdracht’ en krijg je een leuk kaartje als je begonnen bent! Erg hartelijk en vooral prettige samenwerking.

Bedankt voor jullie fijne samenwerking om een andere baan te vinden. Heb zeker het gevoel dat ik minstens 8 jaar hier kan blijven werken en dan nog mogelijkheden hebom opgeleid te worden tot Verpleegkundig Specialist, super leuk en fijn!

Het contact met Denise was geweldig! Heel persoonlijk en zonder druk of eisen wordt er gekeken naar waar ik passend kon zijn en wat voor mijk passend was. Hier werd tijd besteedt en zorgvuldig samen naar gekeken.

Amy, Werkzaam als HBO-Verpleegkundige

Bedankt LEKZ voor de bemiddeling! Dankzij jullie heb ik een superleuke nieuwe werkplek gevonden waar ik me 100% thuis voel. Ik zit inmiddels in de sollicitatieprocedure voor een Verpleegkundige opleiding. Als alles doorgaat mag ik in februari al beginnen! Dank jullie wel!

Bedankt LEKZ voor de bemiddeling! Dankzij jullie heb ik een superleuke nieuwe werkplek gevonden waar ik me 100% thuis voel.

Carolien, werkzaam als Verzorgende IG

 

Voor deze baan heeft LEKZ mij benadert. Na een intake heeft LEKZ mijn wensen uitgezet en bemiddeld in de sollicitatie procedure en de daar op volgende afspraken. Denise is erg nauw betrokken geweest en heeft mij met raad en daad bijgestaan.

Ik zou iedereen in de zorg aanraden om via LEKZ een baan te zoeken!

Marion, werkzaam als Verpleegkundige PG

Via Indeed heb ik jullie gevonden. Ik ben gaan met bellen met Denise en het contact was uitstekend! Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan. Ik zou daarom ook LEKZ een ander aanbevelen, omdat ik uitstekende begeleiding heb gekregen en altijd bij Denise terecht kon voor vragen.

Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan.

Caecilia, Verzorgende IG / Service Specialist

Ik heb jullie gevonden door te “googelen” op “Vacature Verpleegkundige”.

Ik heb via het online sollicitatieformulier gesolliciteerd. De site van LEKZ is erg laagdrempelig en verwelkomend opgesteld. Elke medewerker vertelt iets over zichzelf en dat schept verbinding met een mogelijke kandidaat.

Voelt “losser”en “menselijker” i.p.v. zakelijk. Het contact met Peter, allereerst via de mail was niet als een standaard reactie op een sollicitatieformulier maar heel persoonlijk. Het  contact met hem was warm, eerlijk, open en duidelijk.

Peter kan mensen op hun gemak stellen met je manier van spreken, de interesse in de ander en de mensenkennis. Er was regelmatig mailcontact en Peter heeft me goede tips gegeven om de sollicitatie procedure goed “beslagen ten ijs” door te komen.

Ik had binnen enkele weken een nieuwe baan.

Wanneer er onduidelijkheden waren nam Peter gelijk contact op met de opdrachtgever en koppelde daarna alles terug met mij.

Al met al was dit een meer dan prima ervaring voor mij. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen aan anderen en als cijfer krijgen jullie een 8,5.

Esther, Verpleegkundige Meldkamer

Ik ben bij Lekz terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de zorg. Via Google kwam ik bij de vacatures op de website terecht. Ik zag een vacature die me aansprak en ik heb daar per mail op gereageerd. Aan de hand van die mail ben ik in gesprek gegaan met Denise. Dat vond ik in het begin erg spannend, ik had nog nooit met een recruiter aan tafel gezeten! Denise stelde me al snel op mijn gemak en het gesprek was erg gezellig en prettig. Uiteindelijk heb ik de baan gekregen. Na een paar jaar bleek dit toch niet de functie te zijn waar mijn hart lag. Heel toevallig kwam ook in die tijd vanuit Lekz een mail waarin een functie omschrijving stond die me aansprak. Alsof het zo moest zijn! Ik heb diezelfde avond nog terug gemaild, twee dagen later zaten Denise en ik weer met elkaar aan tafel. Alsof die drie jaar er niet tussen gezeten hadden, want ook dit gesprek was weer erg fijn. Wat ik zo fijn vind is de persoonlijke aanpak. Denise kijkt echt naar jouw kwaliteiten en welke functie hier bij past. Dit doet ze enthousiast en eerlijk. Op deze manier ben ik heel erg zelfverzekerd de sollicitatie procedure ingegaan. Denise heeft me uiteindelijk in de gehele sollicitatie procedure ondersteund en tips gegeven. Ik was hier heel blij mee, vooral omdat ik de overstap heb gemaakt van de zorg naar het bedrijfsleven. Dat vraagt toch net een andere aanpak!

Nu werk ik al weer anderhalf jaar met heel veel plezier als OSAS consulent, een functie waar ik me als een vis in het water voel bij een bedrijf wat me als een warme jas past.

Zonder Lekz en vooral Denise had ik deze stap niet zomaar gezet!

Ik kan anderen dan ook alleen maar het advies geven om contact op te nemen met Lekz als ik hoor dat ze op zoek zijn naar een andere uitdaging in de zorg. Wat mij betreft verdient Lekz een dikke 10!

Freya, werkzaam als OSAS Consulent