Met zorg samengesteld

Ons team van mensen met liefde voor het vak

Lekz staat voor lekker werken in de zorg. Maar wie zijn eigenlijk de personen achter Lekz?  Wij stellen ons team graag aan je voor:

Wouter Schepers - Eigenaar Lekz & Senior Consultant

''De zorg is dynamisch en draait om mensen, dat blijft boeien!''

Wouter Schepers

wouter@lekz.nl06-29380800Bekijk mijn LinkedIn profiel

In 2022 ben ik onderdeel geworden van Lekz als Senior Consultant en Eigenaar. Ik geniet er van om opdrachtgevers en kandidaten in de zorgsector samen te brengen. De zorg is volop in beweging. De huidige ontwikkelingen vragen om het juiste talent op de juiste plek. Het liefst vast, en soms tijdelijk. Wil jij eens sparren over de mogelijkheden die Lekz te bieden heeft? Ik denk graag vrijblijvend met je mee! Soms is er meer mogelijk dan je denkt!

Denise Janssen - Senior Consultant

“Wanneer kijken wij samen naar de volgende stap in jouw carrière?”

Denise Janssen

denise@lekz.nl06-23425294Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Senior Consultant denk ik graag met je mee over je loopbaan. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, teamleider of manager bent. Ik ben Verpleegkundige in hart en nieren. Na 15 jaar in het ziekenhuis en de thuiszorg te hebben gewerkt, volgde 5 jaar in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2012 werk ik bij Lekz. Daar kan ik al mijn eerdere ervaringen uitstekend kwijt. Zowel op het vlak van werving- en selectie als coaching.

Toon de Brouwer - Consultant

"Graag wandel ik een stukje met je mee om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen."

Toon de Brouwer

toon@lekz.nl06-22841189Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Consultant bij Lekz ben ik zowel actief voor zorginstellingen als binnen de sociale geneeskunde. Ik haal mijn energie uit de contacten met opdrachtgevers en kandidaten. In de gesprekken met kandidaten probeer ik goed na te gaan waar zijn of haar interesses en kwaliteiten liggen, zodat we dit kunnen matchen met een mogelijke opdrachtgever. Het geeft elke keer weer een goed gevoel als het is gelukt om bij een succesvolle match twee partijen blij te maken.

Naast het werk ben ik graag actief bezig in de vorm van hardlopen, wielrennen en wandelen.

Janine Wagemans - Bureaucoördinator

“Wanneer mag ik jouw cv in mijn mailbox ontvangen?”

Janine Wagemans

info@lekz.nl073-6144073Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Bureaucoördinator bij Lekz ligt mijn kracht ligt in het organiseren, stroomlijnen en coördineren van alle processen. Kandidaten, opdrachtgever en leveranciers zijn bij mij in goede handen. Ik zorg er voor dat Lekz haar beloftes waar kan maken. Administratie, facturatie, projecten, mailingen, huisstijl en vacatures zijn bij mij in goede handen. Zichtbaar als het moet, achter de schermen als het kan. Maar vergis je niet: op kantoor kan niemand om mij heen!

Daan de Groot - Recruiter

"Wist jij dat het wisselen van baan door 36% van de werkzoekenden als een grote stressfactor wordt gezien?"

Daan de Groot

daan@lekz.nl06-26098242Bekijk mijn LinkedIn profiel

In mijn rol als Recruiter bij Lekz ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor onze kandidaten. Graag begeleid ik jou laagdrempelig en professioneel naar een nieuwe baan. Het veranderen van baan kan best stressvol zijn. Daarom bied ik jou graag, samen met mijn collega’s, eerlijke en oprechte ondersteuning zodat jij je kan focussen op de sollicitatieprocedure. En soms komen we samen tot de conclusie dat je huidige baan gewoon nog steeds de beste optie is! Een tevreden glimlach en een goed gesprek, dat is waar ik het voor doe.

Naast mijn werkzaamheden bij Lekz ben ik GGZ-Agoog in opleiding en imponeer ik af en toe mijn collega’s met mijn breakdance-talent.

Lale Durmus-Saglam - Consultant

''Ik geef niet op, tot de match gemaakt is!''

Lale Durmus

lale@lekz.nl06-17427079Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Consultant bij Lekz focus ik me zowel op het searchen en benaderen van kandidaten als het contact met mijn opdrachtgevers. Social Media en Recruitment kennen vrijwel geen geheimen meer voor mij. Sinds 2017 werkzaam bij Lekz en in 2020 de HBO-opleiding HRM cum laude afgerond. Ben jij werkzaam in de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schroom niet om contact met mij op te nemen, ik help je graag verder!

 

 

"Woef"

Coco, onze “bedrijfshond”

Als we even minder scherp zijn, dan weet zij daar direct verandering in te brengen. Even spelen, rondje om het pand en we zijn weer helemaal fris en fruitig!