Voorstellen

LEKZ staat voor lekker werken in de zorg. Maar wie zijn eigenlijk de personen achter LEKZ?  Wij stellen ons team graag aan je voor:

foto denise

Denise Janssen

06-23425294 | denise@lekz.nl | Bekijk mijn LinkedIn profiel

Verpleegkundige in hart en nieren. Na 15 jaar in het ziekenhuis en de thuiszorg te hebben gewerkt, volgde 5 jaar in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2012 werk ik bij LEKZ. Daar kan ik al mijn eerdere ervaringen uitstekend kwijt. Als senior consultant denk ik graag met je mee over je loopbaan. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, teamleider of manager bent.

Door mij goed te verdiepen in de wensen van zowel jou als de opdrachtgever wil ik gaan voor de juiste match. Jouw verhaal, als mens achter het diploma, geeft mij de passie om jou zo goed mogelijk te bemiddelen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in gezelschap van mijn gezin, vrienden en teckel. Tijdens mijn vakanties geniet ik van mooie, kleurrijke culturen in verre landen.

“Wanneer kijken wij samen naar de volgende stap in jouw carrière?”

 

Janine Wagemans

06-23425344 | janine@lekz.nl | Bekijk mijn LinkedIn profiel

Ruim 7 jaar werkte ik als administratief ‘spin in het web’ bij een schoonmaak bedrijf met ruim 200 mensen. Planning, facturering, payroll; alles kwam voorbij. Sinds januari 2017 ben ik bij LEKZ gestart als Bureaucoördinator. Ik zorg er voor dat mijn collega’s zich kunnen richten op waar zij goed in zijn: in gesprek zijn met jou!

Mijn kracht ligt in het organiseren, stroomlijnen en coördineren van alle taken achter de schermen, zodat jouw sollicitatie op de juiste manier snel en goed in behandeling wordt genomen. Buiten het werk geniet ik van mijn dochtertje/gezin, een wandeling met de honden, gezelligheid met vrienden en heerlijk eten.

 “Wanneer mag ik jouw cv in mijn mailbox ontvangen?”   

 

Lale Durmus

06-17427079 | lale@lekz.nl | Bekijk mijn LinkedIn profiel

Tijdens de opleiding Juridisch Medewerker Personeel en Arbeid, heb ik als Recruiter gewerkt bij een landelijke uitzendorganisatie. Dat boeide! Na mijn opleiding succesvol te hebben afgerond had ik de smaak te pakken. Wilde verder als recruiter én student. Op dit moment studeer ik nog aan de Hbo-opleiding HRM. En werk ik met veel plezier als Junior Consultant/Recruiter bij LEKZ. Ik zorg ervoor dat jij onze vacatures vindt! En daarom probeer ik me nog verder te ontwikkelen bijvoorbeeld op social media.

Daarmee is mijn uitdaging compleet en zorg ik ervoor dat er zoveel mogelijk mensen op onze prachtige vacatures geattendeerd worden. Dan kunnen mijn collega’s aan de slag om vraag en aanbod te kunnen matchen. En buiten het werk? Dan vind ik het leuk om op vakantie te gaan naar Istanbul. Maar shoppen met mijn vriendinnen doe ik óók graag.

“Hoe kan ik ervoor zorgen dat jij gaat solliciteren op een super toffe vacature?”      

foto peter

Peter Dijkstra

06-22802203peter@lekz.nl | Bekijk mijn LinkedIn profiel

Met plezier gestudeerd. Maar de praktijk was de beste leerschool. De non-profitsector is mijn geliefde werkterrein (gehandicapten, psychiatrie, ouderenzorg, ziekenhuis en landelijke overheid). Mensen en organisatie laten excelleren is mijn ambitie! Raad en daad mijn werkwijze. Na het werk? Denk aan vrouw, onze 4 kinderen en hun partners, heerlijke kleinkinderen (7), hond en een paar mooie vrienden. En een paar plezierige hobby’s (koken, muziek, zeilen…). Deze pater familias is een gelukkig man!

Dus kom maar op met je uitdaging en ambitie. Ik ga graag voor je aan de slag! Net als mijn collega’s geeft het mij na al die jaren, nog altijd veel voldoening als het weer gelukt is! Dit maakt mijn werk tot iets geweldigs! 

“Wanneer hoor ik waar jouw uitdaging ligt?”

Coco, onze “bedrijfshond’

Als we even minder scherp zijn, dan weet zij daar direct verandering in te brengen. Even spelen, rondje om het pand en we zijn weer helemaal fris en fruitig!

Schrijf je in voor onze vacaturemailing