Met zorg samengesteld

Ons team van mensen met liefde voor het vak

LEKZ staat voor lekker werken in de zorg. Maar wie zijn eigenlijk de personen achter LEKZ?  Wij stellen ons team graag aan je voor:

“Wanneer kijken wij samen naar de volgende stap in jouw carrière?”

Denise Janssen

denise@lekz.nl06-23425294Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Senior Consultant denk ik graag met je mee over je loopbaan. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, teamleider of manager bent. Ik ben Verpleegkundige in hart en nieren. Na 15 jaar in het ziekenhuis en de thuiszorg te hebben gewerkt, volgde 5 jaar in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2012 werk ik bij Lekz. Daar kan ik al mijn eerdere ervaringen uitstekend kwijt. Zowel op het vlak van werving- en selectie als coaching.

“Wanneer mag ik jouw cv in mijn mailbox ontvangen?”

Janine Wagemans

info@lekz.nl073-6144073Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Bureaucoördinator bij Lekz ligt mijn kracht ligt in het organiseren, stroomlijnen en coördineren van alle processen. Kandidaten, opdrachtgever en leveranciers zijn bij mij in goede handen. Ik zorg er voor dat Lekz haar beloftes waar kan maken. Administratie, facturatie, projecten, mailingen, huisstijl en vacatures zijn bij mij in goede handen. Zichtbaar als het moet, achter de schermen als het kan. Maar vergis je niet: op kantoor kan niemand om mij heen!

''Ik geef niet op, tot de match gemaakt is!''

Lale Durmus

lale@lekz.nl06-17427079Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Consultant bij Lekz focus ik me zowel op het searchen en benaderen van kandidaten als het contact met mijn opdrachtgevers. Social Media en Recruitment kennen vrijwel geen geheimen meer voor mij. Sinds 2017 werkzaam bij Lekz en in 2020 de HBO-opleiding HRM cum laude afgerond. Ben jij werkzaam in de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schroom niet om contact met mij op te nemen, ik help je graag verder!

 

 

''De zorg is dynamisch en draait om mensen, dat blijft boeien!''

Wouter Schepers

wouter@lekz.nl06-29380800Bekijk mijn LinkedIn profiel

In 2022 ben ik onderdeel geworden van Lekz als senior consultant en eigenaar. Ik geniet er van om opdrachtgevers en kandidaten in de zorgsector samen te brengen. De zorg is volop in beweging. De huidige ontwikkelingen vragen om het juiste talent op de juiste plek. Het liefst vast, en soms tijdelijk. Wil jij eens sparren over de mogelijkheden die Lekz te bieden heeft? Ik denk graag vrijblijvend met je mee! Soms is er meer mogelijk dan je denkt!

“Wanneer hoor ik waar jouw uitdaging ligt?

Peter Dijkstra

peter@lekz.nl06-22802203Bekijk mijn LinkedIn profiel

Als Senior Consultant en oprichter van Lekz is de non-profitsector mijn geliefde werkterrein (gehandicapten-, psychiatrie, ouderenzorg, ziekenhuis en landelijke overheid). Mensen en organisatie laten excelleren is mijn ambitie! Raad en daad mijn werkwijze. Dus kom maar op met je uitdaging en ambitie. Ik ga graag voor je aan de slag! Net als mijn collega’s geeft het mij na al die jaren, nog altijd veel voldoening als het weer gelukt is! Dit maakt mijn werk tot iets geweldigs! Bijna alle ontmoetingen zijn een feestje!

Coco, onze “bedrijfshond”

Als we even minder scherp zijn, dan weet zij daar direct verandering in te brengen. Even spelen, rondje om het pand en we zijn weer helemaal fris en fruitig!