Wij zien het werken van doordeweekse dagdiensten en regelmaat als oplossing voor duurzame inzetbaarheid.

Pleitbezorger Lekz; duurzame inzetbaarheid – Doordeweekse Dagdiensten

Wij zijn pleitbezorger als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Daarom werken we graag voor opdrachtgevers die (doordeweekse) dagdiensten aanbieden in de zorg. En waar mogelijk denken we actief mee over een verduurzaming van de inzetbaarheid.

Denken vanuit de werknemer

Een oplossing? Veel instellingen blijven roosteren zoals ze dat altijd al gedaan hebben. We missen creatieve denkers en organisaties die op dit terrein veel meer mogelijk maken. Denk minder vanuit de organisatie, en sluit beter aan bij de mogelijkheden van de (potentiële) werknemer. Beter drie korte ochtenddiensten dan niemand. Ben je een ochtendmens? Dan alleen maar vroege diensten. Functioneer je beter in de middag/avond? Dan alleen….  Als je zo zou gaan roosteren ben je duurzamer bezig.

Wij zijn in gesprek gegaan met opdrachtgevers en hebben het ter sprake gesteld. Hierbij al onze doordeweekse dagdiensten vacatures!

Vacatures dagdiensten Verpleegkundige & Vacatures dagdiensten Verzorgende IG

Lees hier onze blog over het werken van doordeweekse dagdiensten.

Teamleider Zorg – Ouderenzorg – FWG 55

Vacature Teamleider Zorg – Ouderenzorg – FWG 55 – Regio Nijmegen: FWG 55, 28-32 uur per week, doordeweekse dagdiensten, ZZP ook mogelijk

  • 28 - 32 uur
  • Regio Nijmegen
  • HBO-Verpleegkundige, MBO-Verpleegkundige, Teamleider
  • Ouderenzorg (V&V)
  • Alleen dagdiensten, Vast