Werving en Selectie voor de Zorg. Vast en Interim.

Lekz, met zorg bemiddeld

Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Verzekeringsarts, Van Psycholoog tot Locatiemanager. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies (werving & selectie) als tijdelijke functies (detachering, zzp en interim management).

Bij Lekz geloven we dat een vacature invullen niet ophoudt bij het vinden van de geschikte persoon. De zorg is een dynamische en uitdagende sector die veel van zowel een organisatie als van haar personeel vraagt. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten vaak uitstekend bij elkaar te brengen.

Benieuwd naar ons team? Klik hier

Snel de beste kandidaten

Lekz focust zich op de gezondheidszorg. Deze markt kennen wij door en door. We hebben een groot netwerk, de kandidaat die jij zoekt zit daar vaak al in. Via ons vind je ook talenten die latent op zoek zijn en misschien niet meteen actief op je vacature reageren. Doordat we die al langer in beeld hebben, weten we wat hun kwaliteiten, ambities en voorkeuren zijn. Naast ons warme netwerk hebben wij ook de expertise om snel in contact te komen met nieuwe kandidaten. Wij hebben de beste plekken op vacaturesites, zijn zeer actief op social media en kunnen gericht zoeken via LinkedIn. De zorg is onze passie, recruitment onze expertise.

Een duurzame relatie

Bij Lekz geloven we dat een vacature invullen niet ophoudt bij het vinden van de geschikte kandidaat. De zorg is een dynamische en uitdagende sector die veel van zowel een organisatie als van haar personeel vraagt. Daar blijven we graag bij betrokken. Met veel van onze klanten hebben we inmiddels een langdurige relatie opgebouwd, zo spelen we snel in op nieuwe ontwikkelingen en kunnen we nog beter kandidaat en opdrachtgever matchen. En mocht het toch een keer misgaan bij een plaatsing dan kennen we bij Lekz een ruimhartige garantieregeling. Onze bemiddeling in de zorg stopt niet als de vacature vervuld is!

Onze werkwijze

Veel vacatures in de zorg zijn lastig in te vullen, maar het is niet onmogelijk. Als je weet waar je moet zoeken. En hoe je kandidaten aanspreekt. Daar helpen we je graag bij. Door samen te denken in mogelijkheden en vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Zodra dat gedaan is begint voor ons het echte werk, met goede vacatureteksten die wij breed en zichtbaar uitzetten, met het aanschrijven en benaderen van ons warme netwerk en waar nodig aangevuld met het actief benaderen van nieuwe kandidaten. En dat betekent vaak verder kijken dan alleen een kandidaat die voldoet aan het functieprofiel van je vacature. Je wilt immers personeel vinden dat past binnen je organisatie. En dat vraagt vakkennis. De consultants bij Lekz kennen uit eigen ervaring de zorgmarkt en spreken de taal van de zorg.

Wat ons verder uniek maakt? Een professionele maar toch persoonlijke aanpak. De lijnen bij Lekz zijn kort, we zijn flexibel ingesteld en we denken graag samen met de klant in oplossingen.

Is het invullen van jouw vacatures een uitdaging? Wij maken er graag ónze uitdaging van.

Wil je meer weten of ons direct inschakelen voor je openstaande vacature(s)? Neem contact met ons op!