Met zorg bemiddeld

Wij kijken verder dan alleen het functieprofiel

Bemiddeling in de zorg, met aandacht en zorg. Als werkgever wil je een openstaande vacature natuurlijk zo snel mogelijk én zo goed mogelijk vervuld zien. En dat betekent vaak verder kijken dan alleen een kandidaat die voldoet aan het functieprofiel van je vacature. Je wilt immers personeel vinden dat past binnen je organisatie. En dat vraagt vakkennis. Lekz is gespecialiseerd in bemiddeling in de zorg. Daarbij kijken we zowel naar de juiste kwalificaties van je (toekomstige) personeel als naar de juiste karaktertrekken, verwachtingen en ambities. Wij denken graag met je mee.

Bemiddeling in de zorg

Lekz ondersteunt je als opdrachtgever in het formuleren van je wensen. Eerlijkheid is daarbij het halve werk. Heb je een dynamische functie openstaan? Of zijn er weinig doorgroeimogelijkheden? Voor hoeveel uur per week zoek je personeel en is er mogelijkheid daarin te schuiven? Lekz helpt je bij het opstellen van een betrouwbare vacature die uitstraalt wie je bent en wat je zoekt. Zo spreek je het personeel aan dat ook daadwerkelijk bij de vacature past.

Begeleiding op maat

Bij Lekz geloven we dat een vacature invullen niet ophoudt bij het vinden van de geschikte persoon. De zorg is een dynamische en uitdagende sector die veel van zowel een organisatie als van haar personeel vraagt. Begeleiding en persoonlijke ontwikkeling staan centraal om een werkrelatie succesvol te maken én houden. Indien gewenst blijven wij dus op de achtergrond aanwezig voor begeleiding op maat. ‘Lekker werken in de zorg’ is daarbij ons belangrijkste speerpunt. Onze bemiddeling in de zorg stopt niet als de vacature vervuld is!

Wil je meer weten of ons direct inschakelen voor je openstaande vacature(s)? Neem contact met ons op!