Opdrachtgevers

Bemiddeling in de zorg, met aandacht en zorg. Als werkgever wilt u een openstaande vacature natuurlijk zo snel mogelijk vervuld zien. Een kandidaat die voldoet aan het functieprofiel van de vacature is te vinden. Personeel vinden dat binnen uw organisatie past vraagt vakkennis. LEKZ is gespecialiseerd in bemiddeling in de zorg, van personeel dat zowel over de juiste kwalificaties als over het juiste karakter beschikt. Wij helpen u graag.

Bemiddeling in de zorg

LEKZ ondersteunt u als opdrachtgever in het formuleren van uw wensen. Eerlijkheid is daarbij het halve werk. Heeft u een dynamische functie openstaan? Of zijn er weinig doorgroeimogelijkheden? Voor hoeveel uur per week zoekt u personeel en is er mogelijkheid daarin te schuiven? LEKZ helpt u bij het opstellen van een betrouwbare vacature die uitstraalt wie u bent en wat u zoekt. Zo spreekt u het personeel aan dat ook daadwerkelijk bij de vacature past.

Begeleiding op maat

Wij zijn van mening dat een vacature invullen niet ophoudt bij het vinden van de geschikte persoon. De zorg is een dynamische en uitdagende sector die veel van zowel een organisatie als van haar personeel vraagt. Begeleiding en persoonlijke ontwikkeling staan centraal om een werkrelatie succesvol te maken én houden. “Lekker werken in de zorg” is daarbij het ijkpunt van LEKZ. Onze bemiddeling in de zorg stopt niet als de vacature vervuld is!

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.