Wie zijn wij?

Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Bij Lekz geloven we dat een vacature invullen niet ophoudt bij het vinden van de geschikte persoon. De zorg is een dynamische en uitdagende sector die veel van zowel een organisatie als van haar personeel vraagt. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten vaak uitstekend bij elkaar te brengen.

De zorg is volop in beweging.
De huidige ontwikkelingen vragen om het juiste talent op de juiste plek. Het liefst vast, en soms tijdelijk. Wil jij eens sparren over de mogelijkheden die Lekz te bieden heeft? Wij denken graag vrijblijvend met je mee! Soms is er meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd naar Lekz? Klik verder voor onze mensen, ons vacature-aanbod, informatie voor opdrachtgevers of neem direct contact met ons op!