Met zorg uitgedacht

Over ons en onze filosofie

Zorgen voor anderen is prachtig. Niet makkelijk, maar bijna altijd zinvol. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals ook op de lange termijn plezier blijven houden in hun werk. Wij geloven dat plezier in je werk de sleutel is tot succes: voor jezelf én de zorgorganisatie waar je werkt. Onze bedrijfsnaam onderstreept deze intentie. Lekz is namelijk ontstaan uit een samentrekking van ‘lekker werken in de zorg’.

 

Wie zijn wij?

Lekz is gespecialiseerd in bemiddeling in de zorg tussen werkgevers en werkzoekenden. We zijn een werving- en selectiebureau in de zorgbranche, met de bedoeling de kandidaat direct in dienst te laten treden bij de werkgever. Wij houden ons dus maar zeer beperkt bezig met bijvoorbeeld detacheren of dienstverbanden op uitzend- of interim-basis.

 

Waarom doen wij wat we doen?

In een tijd van dubbele vergrijzing willen wij er alles aan doen om het werken in de zorg een duurzaam karakter te geven. Het werk kan immers zwaar zijn. Denk aan werk- en tijdsdruk, de hoge verwachtingen waarmee je te maken hebt. Maar ook het persoonlijke karakter, de wisselende diensten en fysieke belasting. De kans op afhaken is aanwezig. Lekz wil dit bespreekbaar maken én voorkomen!

 

Benieuwd naar Lekz? Klik verder voor onze mensen, ons vacature-aanbod
of neem direct contact met ons op!