Onze werkwijze

Je bent werkzoekend en op zoek naar zorg vacatures. LEKZ helpt je daar graag bij. Om ons werk goed te kunnen doen, willen wij je graag beter leren kennen. Wie ben je, wat zijn je ambities, waar liggen dromen? Maar ook, welke verwachtingen heb je? Van een organisatie, van je team, je leidinggevende. Of ben je meer van de zelfsturing? Al deze en andere vragen doen er toe! Als we je beter leren kennen, weten we nog beter welk bedrijf en welke vacature het beste bij je past.

Zorg vacatures

Je meld je aan bij ons. Dit kan via ons aanmeldformulier of door direct te reageren op een van onze zorg vacatures. Wij maken vervolgens de afweging of je opleiding en ervaring voldoende aansluit bij onze vacatures en opdrachtgevers. Wanneer dit het geval is neemt een van ons contact met je op voor het maken van afspraak voor een kennismakingsgesprek.

De kennismaking

We maken een afspraak voor een kennismaking, op een locatie die voor jou gemakkelijk bereikbaar is. Tijdens deze kennismaking willen we graag zien wie je bent als persoon. Wat zijn jouw wensen en ambities. We komen tot antwoorden op vragen als: voor welke doelgroep wil je werken? In wat voor team functioneer je het liefst? Of werk je graag juist solistisch? Welke mogelijkheden moet jouw nieuwe baan je bieden?

Als er in dit kennismakingsgesprek een wederzijdse klik is bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens wordt samen besloten bij welke van onze vacatures en/of opdrachtgevers wij je gaan voorstellen. Wanneer er niet direct mogelijkheden zijn maken we afspraken over het houden van contact.

Het vervolg

Wanneer wij bericht ontvangen van onze opdrachtgever dat je op gesprek mag komen, nemen wij contact met je op. We plannen het gesprek in, geven tips en adviezen en evalueren naderhand het gesprek. Wanneer alles positief verloopt treed je in dienst bij de opdrachtgever.

Als wij uiteindelijk de baan van je dromen gevonden hebben, houdt het niet ineens op. Bij een nieuwe baan komt er veel op je af. Wij helpen je graag en blijven geïnteresseerd in jouw ontwikkeling. En mocht je ooit weer een nieuwe uitdaging zoeken? Dan zoeken wij graag opnieuw met je mee.

Schrijf je in voor onze vacaturemailing