Een aantal voordelen zijn:

  • betere balans tussen werk en privé. Je werkt namelijk kantoortijden en hebt invloed op je eigen agenda. Dus nooit geen avond-, nacht- of weekenddiensten meer
  • na de basisopleiding krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren, waarbij je ook in salaris zult doorgroeien;
  • start salariëring tussen de €4.400,- en €6.000,- (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring);
  • uren naar wens.

Kom zelf kijken!

Twijfel je of bedrijfsgeneeskunde wel wat voor jou is? Laat je eens informeren en ga in gesprek met Wouter Schepers! Hij weet veel van de verschillen, overeenkomsten maar ook van de actuele mogelijkheden. Zelfs van bedrijven die er precies tussenin vallen. D.i. tussen bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde in. Ooit van gehoord?

Een vacature tekst en een informatief gesprek, kan een beeld geven. Maar je krijgt pas echt feeling als je op gesprek gaat bij de opdrachtgever of een dagje meeloopt. Ben je AIOS / ANIOS / Basisarts en een prima gesprekspartner? Neem vrijblijvend contact met ons op en we regelen het voor je inclusief de juiste begeleiding! Dat laatste óók in de zin van kijken bij verschillende organisaties. En met ook verschil in de aard van de werkzaamheden. Maar allemaal nog steeds binnen kantoortijden!

  • Vraag dan ons gratis informatiepakket aan.

Aanvragen.

  • Vrijblijvend en zonder kosten sparren met een deskundige?

Neem contact op met Wouter Schepers, wouter@lekz.nl | 06-29380800

 

 

Laat je goed adviseren. Samen weet je meer. En mogelijk hebben we zelfs een passende vacature voor je!

 

 

LEKZ is geen uitzendbureau, wij bemiddelen je naar vaste banen waarbij je vaak direct in dienst bij de organisatie zelf treedt. Maar het allerbelangrijkste vinden we altijd de vragen over in wat voor een organisatie wil jij werken? Maak je wensen bespreekbaar, zodat wij kunnen kijken wat voor een organisatie daarbij het beste past.

Bekijk door hier te klikken onze werkwijze! Contact: Wouter Schepers, wouter@lekz.nl | 06-29380800