Geen FEEST, wél jarig!

’t Zijn barre tijden. Jarig zijn, maar het niet kunnen vieren.

Je kunt via beeldbellen wel aandacht geven aan een verjaardag, maar écht gezellig is anders en het taartje smaakt ook beduidend minder. In die zin mogen we ons gelukkig prijzen, dat het maar gewoon om een verjaardag van ons bedrijf gaat. De meeste bedrijven roepen wel emoties op, maar het bedrijf heeft er zelf vast geen last van dat een verjaardag niet gevierd wordt.

Lekz is jarig

Maar laat het wel even gezegd zijn. We bestonden 1 juli j.l. maar liefst 13 jaar. In 2002 ooit begonnen als MR Zorg (management recruitment zorg), merkten we dat de arbeidsmarkt veel meer verlegen zat om goede vakinhoudelijke mensen. Dat leidde in 2007 tot de oprichting van LEKker werken in de Zorg, wat al snel werd afgekort tot LEKZ.

Helaas geen gebak

Maar hoe leuk we een feestje ook vinden, LEKZ heeft er geen last van als we de viering dit jaar overslaan. We hopen dat er volgend jaar alle reden is om dat dan anders te doen. Dubbel gebak, dubbele…..

Ook al haakt LEKZ dit jaar dus even af; we wensen u natuurlijk wel veel feestelijke momenten!

Geschreven door Peter Dijkstra. Peter was een groot deel van zijn werkzame leven hoofd P&O én als docent P&O verbonden aan een managementopleiding in de non-profitsector. Peter is sinds 2004 directeur/senior Consultant bij een werving & selectiebureau (Lekz).