Corona en een nieuwe baan? Blijf solliciteren, maatwerk is het antwoord!

Hoe vind je een (nieuwe) baan in tijden van corona? Dat is een vraag die op het moment veel gesteld wordt.

Heeft solliciteren in de zorg tijdens het Coronavirus zin?

Kort en krachtig, JA !corona

Ontmoeting

Normaliter hechten we waarde aan een persoonlijke ontmoeting. Dat is Lekz. Echt kennismaken en goed doorpraten wat het beste bij je past als Verzorgende IG, Verpleegkundige, Arts of een andere functie in de zorg. Nu lossen we het bijna altijd op met beeldbellen. Gewoon op een afgesproken tijd. Via Skype, Whatsapp of op een andere manier. Zo proberen we je goed van advies te dienen.

Blijf solliciteren tijdens de Corona-epidemie

Feit is dat het aantal vacatures iets is teruggelopen. Bijna alle zorgorganisaties hebben andere dingen aan hun hoofd. Maar we hebben nog steeds een aantal werkgevers die volop aan het zoeken zijn. Ook die (sollicitatie)gesprekken, gaan in eerste instantie via beeldbellen.

We zien na de selectiegesprekken, op dit moment twee varianten. Mensen die gelijk aangesteld worden en die snel aan de slag mogen. En een paar bedrijven die de hele voorselectie afronden. Maar nog even wachten op het moment dat de overheid iets van de maatregelen opheft.

Het is dus aan beide kanten steeds meer maatwerk aan het worden. Dat is iets waar we goed in zijn. Dus bel gerust, mail en vraag naar de actuele mogelijkheden en blijf solliciteren!

Tijdelijk bijspringen in de zorg?

Ben je verpleegkundige, verzorgende of bijvoorbeeld arts en wil je tijdelijk één of meerdere dagen bijspringen? Dan is de snelste route een bezoek aan de site: www.extrahandenvoordezorg.nl  Dat wijst zichzelf.

Geschreven door Peter Dijkstra. Peter was een groot deel van zijn werkzame leven hoofd P&O én als docent P&O verbonden aan een managementopleiding in de non-profitsector. Peter is sinds 2004 directeur/senior Consultant bij een werving & selectiebureau (Lekz).

Vacatures Verzorgende IG

Vacatures Mbo-Verpleegkundige

Vacatures Hbo-Verpleegkundige

Vacatures Arts