Je bent arts. De manier van werken in het ziekenhuis, past steeds minder bij je. Daarnaast ben je wellicht op zoek naar een betere balans tussen werk-/privé. Wat zijn je opties?

Ben je arts, dan gaat het al snel over het ziekenhuis. Gedurende de opleiding ligt hier vrijwel helemaal de focus. En hoewel werken in het ziekenhuis prachtig is, kan er tijdens je opleiding of daarna ook een interesse ontstaan in de wereld buiten het ziekenhuis.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom een carrière buiten het ziekenhuis veel beter bij je past:

  • Denk hierbij aan werkdruk, doorgroeimogelijkheden, persoonlijke interesses, de cultuur, meer vrijheden et cetera.
  • Misschien weet je al heel goed wat je wil? Kijk dan vooral bij onze vacatures! Zit de juiste er (nog) niet tussen? Laat het ons weten, soms kunnen we alsnog iets voor je betekenen!
  • Zit je nog midden in je zoektocht en zou je graag vertrouwelijk en (indien nodig) buiten kantoortijden willen sparren over je vragen? We komen graag met je in contact! Mogelijk kunnen we je verder op weg helpen, je stof tot nadenken geven, of gelijk al samen kijken naar een concrete vacature.

Wat je weg ook is, we lopen graag een stukje met je mee!

 

Vraag informatie aan!

Vrijblijvend, vertrouwelijk en zonder kosten sparren met een deskundige op een moment dat het jou uitkomt?  Neem contact op met Peter Dijkstra, peter@lekz.nl /0622802203

 

 

 

Over LEKZ

LEKZ is adviseur in de zorg: wij bemiddelen je naar vaste banen waarbij je vaak direct in dienst bij de organisatie zelf treedt. Maar het allerbelangrijkste vinden we altijd de vragen over in wat voor een organisatie wil jij werken? Maak je wensen bespreekbaar, zodat wij kunnen kijken wat voor een organisatie daarbij het beste past. En als blijkt dat wij je daarbij niet verder kunnen helpen, dan zullen we samen met jou kijken hoe jij je weg het beste kan vervolgen.

Bekijk door hier te klikken onze werkwijze.