Wat biedt LEKZ jou als Arts / ANIOS?

Wij zijn altijd op zoek naar (basis)artsen / ANIOS voor verschillende organisaties en regio’s. Deze vacatures hebben wij in verschillende branches. In de zorgsector (voornamelijk ouderen- en gehandicaptenzorg). Of bij bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het beoordelen van gezondheid in relatie tot werk. Of juist in een aparte hoek zoals Justitie waarbij je als arts in een gevangenis aan de slag gaat.

Voor goede artsen is er altijd werk!

Het aantal uur dat je wil werken is vaak bespreekbaar. Net als regelmatig werken of juist niet.

LEKZ is geen uitzendbureau, wij bemiddelen je naar vaste banen waarbij je vaak direct in dienst bij de organisatie zelf treedt. Maar het allerbelangrijkste vinden we altijd de vragen over in wat voor een organisatie wil jij werken? Maak je wensen bespreekbaar, zodat wij kunnen kijken wat voor een organisatie daarbij het beste past.

Takenpakket:

Als arts ben je vaak:

  • Verantwoordelijk of intensief betrokken bij het coördineren van de zorg en dienstverlening met als uitgangspunt de gezondheid en het welzijn van de cliënt;
  • Ondersteunen en overdragen van kennis en kunde;
  • Je komt ook met nieuwe ideeën, of benaderingswijzen. En ook het organiseren van deze ideeën komt daarbij kijken;
  • Het bewaken van de kwaliteit van de zorg staat eigenlijk in iedere organisatie centraal.

Ben jij arts, maar nog zoekende omdat je nog niet precies weet in wat voor een functie je gelukkig wordt? Of in afwachting van een opleidingsplek die nog niet beschikbaar is? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

Bekijk door hier te klikken onze werkwijze! Contact: Peter Dijkstra, peter@lekz.nl / 0622802203