Je bent arts. De manier van werken in het ziekenhuis, past steeds minder bij je. Daarnaast ben je wellicht op zoek naar een betere balans tussen werk-/privé. Wat zijn je opties?

Ben je arts, dan gaat het al snel over het ziekenhuis. Gedurende de opleiding ligt hier vrijwel helemaal de focus. En hoewel werken in het ziekenhuis prachtig is, kan er tijdens je opleiding of daarna ook een interesse ontstaan in de wereld buiten het ziekenhuis.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom een carrière buiten het ziekenhuis veel beter bij je past:

  • Denk hierbij aan werkdruk, doorgroeimogelijkheden, persoonlijke interesses, de cultuur, meer vrijheden et cetera.
  • Misschien weet je al heel goed wat je wil? Kijk dan vooral bij onze vacatures! Zit de juiste er (nog) niet tussen? Laat het ons weten, soms kunnen we alsnog iets voor je betekenen!
  • Zit je nog midden in je zoektocht en zou je graag vertrouwelijk en (indien nodig) buiten kantoortijden willen sparren over je vragen? We komen graag met je in contact! Mogelijk kunnen we je verder op weg helpen, je stof tot nadenken geven, of gelijk al samen kijken naar een concrete vacature.

Wat je weg ook is, we lopen graag een stukje met je mee!

Wouter Schepers - Eigenaar Lekz & Senior Consultant

Vraag informatie aan!

Vrijblijvend, vertrouwelijk en zonder kosten sparren met een deskundige op een moment dat het jou uitkomt?  Neem contact op met Wouter Schepers, wouter@lekz.nl | 06-29380800

Over Lekz

Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst!

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel binnen de gezondheidszorg, van VIG’er tot Verzekeringsarts, van Verpleegkundige tot Locatiemanager. De zorg is volop in beweging. De huidige ontwikkelingen vragen om het juiste talent op de juiste plek. Het liefst vast, en soms tijdelijk.

Bekijk door hier te klikken onze werkwijze.