Ben jij zorgprofessional en op zoek naar een baan met enkel avonddiensten? Hieronder tref je alle mogelijkheden aan die Lekz te bieden heeft!

Bij Lekz geloven we dat het met de huidige tekorten in de zorg crucialer is dan ooit om te luisteren naar de wensen van zorgpersoneel. Hoewel we beseffen dat het in de zorg onmogelijk is om aan alle wensen tegemoet te komen, merken we wel dat steeds meer werkgevers creatiever worden. Wij denken hierin met veel enthousiasme mee!

Sommige medewerkers willen het liefst alleen maar dagdiensten werken, terwijl jij veel liever alleen maar de avonden werkt. En laten we eerlijk zijn: die ORT is dan mooi meegenomen!”

Voor andere vacatures is het helemaal niet nodig dat er een 24-uurs bezetting is en kan er ingespeeld worden op jouw specifieke wensen!

Hieronder tref je al onze vacatures aan waarbij je alleen maar op avonddiensten wordt ingeroosterd. Interesse, reageer dan direct! Staat de juiste vacature voor jou er (nog) niet tussen? Laat het ons weten, soms kunnen we alsnog iets voor je betekenen!