Wat biedt LEKZ jou als Psycholoog?

Wij zijn altijd op zoek naar (GZ-) Psychologen voor verschillende organisaties en regio’s. Deze vacatures hebben wij in verschillende branches. In de zorgsector (voornamelijk revalidatiezorg). Of juist in een aparte hoek zoals Justitie waarbij je als Psycholoog in een gevangenis aan de slag gaat.

Het aantal uur dat je wil werken is vaak bespreekbaar.

Taken van een Psycholoog:

Een Psycholoog behandelt cliënten met een psychische hindernis. Dit doet hij of zij aan de hand van de diagnose. De Psycholoog voert de behandeling uit door veel persoonlijke gesprekken te voeren. Door deze behandeling en begeleiding wordt ervoor gezorgd dat de cliënt zich ontwikkelt in de vraagstelling die is neergelegd bij de Psycholoog.

Over Lekz

LEKZ is geen uitzendbureau, wij bemiddelen je naar vaste banen waarbij je vaak direct in dienst bij de organisatie zelf treedt. Maar het allerbelangrijkste vinden we altijd de vragen over in wat voor een organisatie wil jij werken? Maak je wensen bespreekbaar, zodat wij kunnen kijken wat voor een organisatie daarbij het beste past.

Ben jij Psycholoog, maar nog zoekende omdat je nog niet precies weet in wat voor een functie je gelukkig wordt? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

Bekijk door hier te klikken onze werkwijze! Contact: Peter Dijkstra, peter@lekz.nl / 0622802203