FEEST – LEKZ is 15 jaar!

We hebben feest in de tent!

Alweer een paar weken geleden, bestonden we 15 jaar. Is dat iets om trots op te zijn?

Mijn kleinkinderen weten het antwoord wel! Die liggen de nacht voor hun verjaardag vaak te draaien. Of zijn onhandelbaar omdat de spanning hun teveel wordt. Voor hun zijn het hele belangrijke momenten. En voor LEKZ?

Die 15 jaar geeft in ieder geval aan, dat we bestaansrecht hebben. Anders was het allang gedaan met ons. In de jaren hebben we veel opdrachtgevers mogen helpen. Het vertrouwen van ze gekregen om op zoek te gaan naar kanjers. En dat we die vonden, bewijst onze lange staat van dienst.

Maar over onszelf?

Zijn we trots, ja. Hebben we er nog steeds zin in, JA, JA en nog eens JA.

Maar om nu groots te vieren dat we 15 jaar oud zijn? Dat dan weer niet. We doen gewoon ons best en zo graag we een feestje vieren als we iemand blij hebben kunnen maken, zo bescheiden zijn we over onze eigen verjaardag.

Hebben we dan helemaal niets gedaan aan ons feestje? Ja hoor. We hebben onze contacten gevraagd iets te schrijven over hun motivatie om in de zorg te werken. Uit de leukste reacties hebben we twee prijswinnaars getrokken. Die mogen allebei met iemand anders, een dag naar de Efteling op onze kosten! En verder hebben we links en rechts wat donaties gedaan aan goede doelen om het zo maar eens te zeggen. We leven immers niet voor onszelf maar altijd in verbinding met onze omgeving. Ook opdrachtgevers hebben we een Verpleegkundige/Arts usb-stick cadeau gedaan.

Oké; ik zou het begrijpen als iemand het verschil met onze eigen verjaardag nogal groot vindt. Maar wij voelen ons hier uitstekend bij. Gewoon doen, iets betekenen voor een ander. En vooral het vinden van uitstekende mensen voor onze opdrachtgevers. Daar steken we heel graag en met veel plezier energie in. De afgelopen 15 jaar, en wat ons betreft de komende 15 jaar.

En dus gaan we weer snel over tot de orde van de dag!

We horen het – zoals altijd – graag als we weer iets voor u kunnen betekenen! We gaan gauw weer aan het werk!

Namens het team LEKZ (Denise, Janine en Lale en Peter)

 

Blog geschreven door Peter Dijkstra, Eigenaar/Consultant bij LEKZ