Lekz, nu ook voor uw recruitmentvacatures in de zorg

Met enige regelmaat krijgen we bij Lekz de volgende vraag van klanten: “Kunnen jullie ons ook helpen in de zoektocht naar een recruiter?” Meestal pakten we de werving vervolgens succesvol op, maar zeiden we er direct bij dat we deze vragen alleen voor vaste klanten oppakken. Verder hebben we ons nooit met deze expertise geprofileerd.

Elke week weer vind ik de vrijdagmiddag een bijzonder moment. Je rijdt naar huis, laat de werkweek nog eens passeren, hebt tijd om wat te reflecteren en blikt soms wat vooruit. Je weet dat bij thuiskomst het weekend is begonnen. Tijd om met het gezin te gaan genieten.

Zo ook een paar weken geleden. De werkweek was ten einde, het was een mooie avond en de drukte onderweg viel mee. In mijn hoofd komt ruimte voor reflectie en ik kom in de weekendmodus terecht, als er op de radio een nummer van Alicia Keys voorbij komt:

New York

…Concrete jungle where dreams are made of
There’s nothing you can’t do
Now you’re in New York
These streets will make you feel brand new
The lights will inspire you
Hear it for New York…

En dan beginnen er opeens radartjes in mijn hoofd te draaien, ik word enthousiast en het kwartje valt: We gaan niet meer zo bescheiden doen! Lekz is het bureau voor de bemiddeling van recruiters in de zorg. We kennen de zorgsector goed, we spreken doorlopend met recruiters en als er iemand verstand heeft van recruitment dan zijn wij het wel. En het meest belangrijke van allemaal: elke keer als we op zoek zijn naar recruiters dan gaan werkplezier en succes hand in hand.

Ik kom opgetogen thuis, het hele weekend borrelt mijn hoofd. Dit moeten we gaan oppakken. Ik heb er zin in. Maar bij Lekz doen we het samen, één team.

De week daarop besluit ik mijn ambities met het team te delen. Ik ben opeens zenuwachtig. Heb het idee dat er weerstand gaat komen. Ik weet niet precies waarom…. Misschien omdat ik het zelf voorheen ook niet nodig vond om er actief werk van te maken? Terwijl ik mijn ideeën richting het team lanceer voel ik aan mezelf dat ik wat gereserveerd ben…. Maar dat blijkt geheel ten onrechte, Het hele team is vanaf minuut 1 enthousiast. Dit kunnen wij, dit willen wij.

Lekz werkt al ruim 15 jaar als bemiddelingsbureau voor de zorg, we hebben een enorm netwerk van recruiters. Wij kijken er naar uit dat wij ze vanaf nu ook kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuwe baan of opdracht.

Waarom wij daar goed in zijn? We zijn een klein en hecht team, samen één vanuit onze diversiteit. Recruitment is ons vak. Wij weten wie goed is.

Dus bij deze: beste opdrachtgevers, beste recruiters: Vanaf heden is Lekz óók het bureau voor de bemiddeling van recruitment professionals. Zowel voor vaste als interim-invulling.

En voor wie wil weten of Lekz echt de beste kandidaten weet te vinden:… Zo goed als…. De aller- aller- allerbeste recruiters zijn helaas niet beschikbaar. Die werken bij Lekz 😊

 

 

Geschreven door Wouter Schepers | Senior consultant / Eigenaar bij Lekz

 

Benieuwd naar onze actuele recruitmentvacatures? Klik hier.