Verhuizen…

De meeste mensen moeten er niet aan denken; verhuizen. Alleen al het idee dat je alles moet inpakken, adreswijzigingen moet sturen, et cetera. Wat ik óók merkte; veel mensen hebben een hekel aan behangen en schilderen. Maar als dit soort reacties je weerhouden om te veranderen….

LEKZ en MR Zorg zitten sinds begin deze maand in een nieuwe ruimte. De energie die dit oplevert is behoorlijk. De computers blijken een stuk sneller. De rust, de ruimte. Het geeft allemaal nieuwe inzichten, snelheid en ook diepgang.

Veranderen is dus helemaal niet altijd slecht. Zo is het volgens mij ook met het wisselen van baan. Het lijkt een hoop gedoe. Soms is het dat ook. Maar je wilt vaak niet voor niks weg. Kijk alleen wel goed waar je wilt zitten. Omdat het voor ons nu om een nieuwe ruimte gaat, kan ik je de voordelen allemaal benoemen. Eigenlijk zou dit met een nieuwe werkgever óók zo moeten zijn. Kan jij aan je familie en vrienden vertellen, wat je belangrijk vindt en waarom je werkt waar je werkt? Of waar een nieuwe werkgever aan moet voldoen?

Vind je dat lastig, praat er eens met één van ons over. Onze recente ervaring ondersteunt ons vast om jou goed van dienst te zijn!

Peter Dijkstra
Peter werkt sinds de oprichting in 2007 met veel plezier als Consultant voor LEKZ.