Testimonials

Marion Verwilligen, Verpleegkundige PG

 

Voor deze baan heeft LEKZ mij benadert. Na een intake heeft LEKZ mijn wensen uitgezet en bemiddeld in de sollicitatie procedure en de daar op volgende afspraken. Denise is erg nauw betrokken geweest en heeft mij met raad en daad bijgestaan.

Ik zou iedereen in de zorg aanraden om via LEKZ een baan te zoeken!

Caecilia Jacobs, Verzorgende IG / Service Specialist

Via Indeed heb ik jullie gevonden. Ik ben gaan met bellen met Denise en het contact was uitstekend! Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan. Ik zou daarom ook LEKZ een ander aanbevelen, omdat ik uitstekende begeleiding heb gekregen en altijd bij Denise terecht kon voor vragen.

Esther Boesten, Verpleegkundige Meldkamer

Ik heb jullie gevonden door te “googelen” op “Vacature Verpleegkundige”.

Ik heb via het online sollicitatieformulier gesolliciteerd. De site van LEKZ is erg laagdrempelig en verwelkomend opgesteld. Elke medewerker vertelt iets over zichzelf en dat schept verbinding met een mogelijke kandidaat.

Voelt “losser”en “menselijker” i.p.v. zakelijk. Het contact met Peter, allereerst via de mail was niet als een standaard reactie op een sollicitatieformulier maar heel persoonlijk. Het ¬†contact met hem was warm, eerlijk, open en duidelijk.

Peter kan mensen op hun gemak stellen met je manier van spreken, de interesse in de ander en de mensenkennis. Er was regelmatig mailcontact en Peter heeft me goede tips gegeven om de sollicitatie procedure goed “beslagen ten ijs” door te komen.

Ik had binnen enkele weken een nieuwe baan.

Wanneer er onduidelijkheden waren nam Peter gelijk contact op met de opdrachtgever en koppelde daarna alles terug met mij.

Al met al was dit een meer dan prima ervaring voor mij. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen aan anderen en als cijfer krijgen jullie een 8,5.

Freya Nouws, werkzaam als OSAS Consulent

Ik ben bij Lekz terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de zorg. Via Google kwam ik bij de vacatures op de website terecht. Ik zag een vacature die me aansprak en ik heb daar per mail op gereageerd. Aan de hand van die mail ben ik in gesprek gegaan met Denise. Dat vond ik in het begin erg spannend, ik had nog nooit met een recruiter aan tafel gezeten! Denise stelde me al snel op mijn gemak en het gesprek was erg gezellig en prettig. Uiteindelijk heb ik de baan gekregen. Na een paar jaar bleek dit toch niet de functie te zijn waar mijn hart lag. Heel toevallig kwam ook in die tijd vanuit Lekz een mail waarin een functie omschrijving stond die me aansprak. Alsof het zo moest zijn! Ik heb diezelfde avond nog terug gemaild, twee dagen later zaten Denise en ik weer met elkaar aan tafel. Alsof die drie jaar er niet tussen gezeten hadden, want ook dit gesprek was weer erg fijn. Wat ik zo fijn vind is de persoonlijke aanpak. Denise kijkt echt naar jouw kwaliteiten en welke functie hier bij past. Dit doet ze enthousiast en eerlijk. Op deze manier ben ik heel erg zelfverzekerd de sollicitatie procedure ingegaan. Denise heeft me uiteindelijk in de gehele sollicitatie procedure ondersteund en tips gegeven. Ik was hier heel blij mee, vooral omdat ik de overstap heb gemaakt van de zorg naar het bedrijfsleven. Dat vraagt toch net een andere aanpak!

Nu werk ik al weer anderhalf jaar met heel veel plezier als OSAS consulent, een functie waar ik me als een vis in het water voel bij een bedrijf wat me als een warme jas past.

Zonder Lekz en vooral Denise had ik deze stap niet zomaar gezet!

Ik kan anderen dan ook alleen maar het advies geven om contact op te nemen met Lekz als ik hoor dat ze op zoek zijn naar een andere uitdaging in de zorg. Wat mij betreft verdient Lekz een dikke 10!

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.