Testimonials

Charly , werkzaam als Verpleegkundige Consulent

Jullie vacature heb ik op Facebook gevonden en Denise heeft contact met me opgenomen. Jullie reactietijd is bijzonder snel. Het contact met Denise heb ik al heel prettig ervaren. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen door snelle reactie en het meedenken in andere opties. Kortom een zeer positieve ervaring.

 

Ik zou LEKZ zeker aanbevelen door snelle reactie en het meedenken in andere opties. Kortom een zeer positieve ervaring.

Tuba, werkzaam als Verzorgende IG

Ik ben erg dankbaar dat jullie een baan voor me gevonden hebben. Ook heb ik het erg naar mijn zin op mijn nieuwe werk en heb alleen maar tops voor jullie. Jullie hebben mij heel snel geholpen met het vinden van een baan, dat was heel fijn voor mij.

Nogmaals bedankt voor al jullie hulp!

Jullie hebben mij heel snel geholpen met het vinden van een baan, dat was heel fijn voor mij.

Anoniem, werkzaam als Teamleider

Ik heb contact gehad met Denise. Een zeer prettige vrouw, waar een goed gesprek mee gehouden kan worden. Ik heb een nieuwe baan met veel uitdagingen. Wat ik prettig vond is dat Denise het eerste contact heeft gelegd met de opdrachtgever en de vragen daar heeft neergelegd die ik altijd lastig vind om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan salaris.

Ik ben zeer tevreden, voor mij een 9 voor LEKZ!

Wat ik prettig vond is dat Denise het eerste contact heeft gelegd met de opdrachtgever en de vragen daar heeft neergelegd die ik altijd lastig vind om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan salaris.

 

Anoniem, werkzaam als WAN-Hoofd

Ik heb het reuze naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek en kan deze werkplek echt aanraden. Ik zou LEKZ zeker aan een ander aanbevelen, omdat jullie meedenken en regelmatig leuke vacatures hebben. Het contact met Denise ervaarde ik als zeer prettig!

Ik zou LEKZ zeker aan een ander aanbevelen, omdat jullie meedenken en regelmatig leuke vacatures hebben.

 

 

 

Salima, werkzaam als Wijkverpleegkundige

De begeleiding vanuit jullie kant naar een nieuwe baan heb ik als fijn ervaren. Ben goed voorgesteld aan de werkgever, ook binnen de sollicitatieprocedure is er vanuit jullie kant goed bemiddeld. Tot aan het proces van het contract tekenen bij de werkgever, al met al heb ik de begeleiding vanuit jullie als goed ervaren!

De vacature heb ik via Indeed gevonden. Ik heb de contact met Denise als snel, goed en open ervaren. LEKZ bemiddelt goed in het vinden van een baan, wat voor jou passend is. Dit doen ze door te luisteren naar wat jouw wensen zijn!

Ik heb de contact met Denise als snel, goed en open ervaren. LEKZ bemiddelt goed in het vinden van een baan, wat voor jou passend is. Dit doen ze door te luisteren naar wat jouw wensen zijn!

Amy, Werkzaam als HBO-Verpleegkundige

De baan waarvoor ik ben bemiddeld is een fantastische plek, die helemaal op mijn lijf geschreven is! Ik heb de vacature via Facebook gevonden en de reactietijd op mijn sollicitatie was spoedig. Het contact met Denise was geweldig! Heel persoonlijk en zonder druk of eisen wordt er gekeken naar waar ik passend kon zijn en wat voor mijk passend was. Hier werd tijd besteedt en zorgvuldig samen naar gekeken. Ik zou LEKZ absoluut aanbevelen, het is erg fijn om te polsen waar vacatures zijn en waar je geplaatst kan worden. Er wordt echt gekeken binnen een breed arsenaal aan vacatures waar plek is en wat geschikt kan zijn. Als je aangenomen bent, zorgt LEKZ voor een soort ‘warme overdracht’ en krijg je een leuk kaartje als je begonnen bent! Erg hartelijk en vooral prettige samenwerking.

Bedankt voor jullie fijne samenwerking om een andere baan te vinden. Heb zeker het gevoel dat ik minstens 8 jaar hier kan blijven werken en dan nog mogelijkheden hebom opgeleid te worden tot Verpleegkundig Specialist, super leuk en fijn!

Het contact met Denise was geweldig! Heel persoonlijk en zonder druk of eisen wordt er gekeken naar waar ik passend kon zijn en wat voor mijk passend was. Hier werd tijd besteedt en zorgvuldig samen naar gekeken.

Carolien, werkzaam als Verzorgende IG

Bedankt LEKZ voor de bemiddeling! Dankzij jullie heb ik een superleuke nieuwe werkplek gevonden waar ik me 100% thuis voel. Ik zit inmiddels in de sollicitatieprocedure voor een Verpleegkundige opleiding. Als alles doorgaat mag ik in februari al beginnen! Dank jullie wel!

Bedankt LEKZ voor de bemiddeling! Dankzij jullie heb ik een superleuke nieuwe werkplek gevonden waar ik me 100% thuis voel.

Marion, werkzaam als Verpleegkundige PG

 

Voor deze baan heeft LEKZ mij benadert. Na een intake heeft LEKZ mijn wensen uitgezet en bemiddeld in de sollicitatie procedure en de daar op volgende afspraken. Denise is erg nauw betrokken geweest en heeft mij met raad en daad bijgestaan.

Ik zou iedereen in de zorg aanraden om via LEKZ een baan te zoeken!

Caecilia, Verzorgende IG / Service Specialist

Via Indeed heb ik jullie gevonden. Ik ben gaan met bellen met Denise en het contact was uitstekend! Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan. Ik zou daarom ook LEKZ een ander aanbevelen, omdat ik uitstekende begeleiding heb gekregen en altijd bij Denise terecht kon voor vragen.

Ik kreeg goede informatie, tips en begeleiding ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Binnen 1 maand ben ik geholpen aan een nieuwe baan.

Esther, Verpleegkundige Meldkamer

Ik heb jullie gevonden door te “googelen” op “Vacature Verpleegkundige”.

Ik heb via het online sollicitatieformulier gesolliciteerd. De site van LEKZ is erg laagdrempelig en verwelkomend opgesteld. Elke medewerker vertelt iets over zichzelf en dat schept verbinding met een mogelijke kandidaat.

Voelt “losser”en “menselijker” i.p.v. zakelijk. Het contact met Peter, allereerst via de mail was niet als een standaard reactie op een sollicitatieformulier maar heel persoonlijk. Het  contact met hem was warm, eerlijk, open en duidelijk.

Peter kan mensen op hun gemak stellen met je manier van spreken, de interesse in de ander en de mensenkennis. Er was regelmatig mailcontact en Peter heeft me goede tips gegeven om de sollicitatie procedure goed “beslagen ten ijs” door te komen.

Ik had binnen enkele weken een nieuwe baan.

Wanneer er onduidelijkheden waren nam Peter gelijk contact op met de opdrachtgever en koppelde daarna alles terug met mij.

Al met al was dit een meer dan prima ervaring voor mij. Ik zou LEKZ zeker aanbevelen aan anderen en als cijfer krijgen jullie een 8,5.

Freya, werkzaam als OSAS Consulent

Ik ben bij Lekz terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de zorg. Via Google kwam ik bij de vacatures op de website terecht. Ik zag een vacature die me aansprak en ik heb daar per mail op gereageerd. Aan de hand van die mail ben ik in gesprek gegaan met Denise. Dat vond ik in het begin erg spannend, ik had nog nooit met een recruiter aan tafel gezeten! Denise stelde me al snel op mijn gemak en het gesprek was erg gezellig en prettig. Uiteindelijk heb ik de baan gekregen. Na een paar jaar bleek dit toch niet de functie te zijn waar mijn hart lag. Heel toevallig kwam ook in die tijd vanuit Lekz een mail waarin een functie omschrijving stond die me aansprak. Alsof het zo moest zijn! Ik heb diezelfde avond nog terug gemaild, twee dagen later zaten Denise en ik weer met elkaar aan tafel. Alsof die drie jaar er niet tussen gezeten hadden, want ook dit gesprek was weer erg fijn. Wat ik zo fijn vind is de persoonlijke aanpak. Denise kijkt echt naar jouw kwaliteiten en welke functie hier bij past. Dit doet ze enthousiast en eerlijk. Op deze manier ben ik heel erg zelfverzekerd de sollicitatie procedure ingegaan. Denise heeft me uiteindelijk in de gehele sollicitatie procedure ondersteund en tips gegeven. Ik was hier heel blij mee, vooral omdat ik de overstap heb gemaakt van de zorg naar het bedrijfsleven. Dat vraagt toch net een andere aanpak!

Nu werk ik al weer anderhalf jaar met heel veel plezier als OSAS consulent, een functie waar ik me als een vis in het water voel bij een bedrijf wat me als een warme jas past.

Zonder Lekz en vooral Denise had ik deze stap niet zomaar gezet!

Ik kan anderen dan ook alleen maar het advies geven om contact op te nemen met Lekz als ik hoor dat ze op zoek zijn naar een andere uitdaging in de zorg. Wat mij betreft verdient Lekz een dikke 10!

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.