Je bent arts. En niet helemaal tevreden. Wat te doen? Een carrièreswitch?

Het werken in een ziekenhuis, blijft bijzonder. Aan de ene kant de uitdaging. Aan de andere kant de hiërarchie, de lange weg die je te gaan hebt in het ‘ambacht’. De vele uren die je mag maken alvorens je positioneel wat meer gewaardeerd wordt. Hoe de details ook liggen; je moet er vol voor willen gaan. En dat vraagt niet alleen wat van jou. Ook je naasten moeten deze ambitie ondersteunen en bereid zijn om je de ruimte hiervoor te geven. Op het moment dat dit niet meer vanzelfsprekend is, hebben we het vaak over de balans tussen werk en privé.

Goed nieuws!

Als arts, liggen de banen voor het oprapen. Buiten het ziekenhuis kansen genoeg.

arts in balaZou je in de zorg willen werken, denk dan aan ouderenzorg. Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Of aan de psychiatrie. NAH- of revalidatie. Vooral bij de eerste drie, kansen genoeg. Meekijken kan, bijspringen óók. Bijna alle organisaties willen de opleiding voor je betalen als je je verder wilt specialiseren. Deze werkzaamheden worden bijna allemaal binnen kantoortijden verricht. En soms heb je bereikbare diensten. Maar deze zijn bijna altijd gelimiteerd en niet zoals je dat in het ziekenhuis tegenkomt.

 

 

Een alternatief is Bedrijfs- of Verzekeringsgeneeskunde.

Vind je de balans tussen werk- / privé erg belangrijk, dan zijn deze twee opties uitstekend. Ze verschillen iets van elkaar. Daar vertellen we je natuurlijk graag meer over. En ook hier kan je een dagdeel meekijken of het iets voor jou zou kunnen zijn.

Dus mocht je latent zoekende zijn, of rondlopen met het gevoel dat je eigenlijk wel iets anders zou willen maar nog niet precies weten wat, meld je dan aan voor ons webinar.

TIP; meer weten?

Meld je aan voor ons webinar op donderdag 2 september om 19 uur! 

Klik hier om je aan te melden

carriereswitch artsen
Spreker Peter Dijkstra tijdens Webinar Carrièreswitch maken als Arts op 2 september 2021 om 19:00 uur

Geschreven door Peter Dijkstra. Peter was een groot deel van zijn werkzame leven hoofd P&O én als docent P&O verbonden aan een managementopleiding in de non-profitsector. Peter is sinds 2004 directeur/senior Consultant bij een werving & selectiebureau (Lekz) en óók in tijden van corona met plezier én geïnspireerd aan het werk!

 

 

 

 

 

 

 

Alle Artsen vacatures